Αλεξάκης | Το ΙΝΚΑ δεν βάζει ληγμένα | Ο καλύτερος των υπουργείων ούτε για βοηθός στην αποθήκη

αλεξάκης-το-ινκα-δεν-βάζει-ληγμένα-ο-κ-58612

ALEXAKIS_INKAΣυνέχεια των απαράδεκτων μεθοδεύσεων , όπως τα 40 μέτρα κατά της ακρίβειας, της προστασίας του καλαθιού της νοικοκυράς, αποτελεί και η «δυνατότητα» που παρέχεται στον καταναλωτή να προμηθεύεται σε χαμηλή τιμή ληγμένα τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ.

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις μεταξύ άλλων του προέδρου των ΙΝΚΑ Χανίων Απόστολου Αλεξάκη στον SUPER FM 89.6.

Ο κ. Αλεξάκης σημείωσε επίσης πως από αυτούς τους τύπους που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και μας κυβερνούν τόσα χρόνια «δεν κάνει ούτε για βοηθός του Αντώνη στην αποθήκη. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πελατειακών σχέσεων, ενώ δεν τους ενδιαφέρει και να μάθουν».

Ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Χανίων είπε ότι είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται τα σούπερ μάρκετ του συνεταιρισμού να διαθέσουν ληγμένα τρόφιμα ενώ σημείωσε πως τα αποθέματα τροφίμων που υπάρχουν δεν διαρκούν για παραπάνω από μια εβδομάδα.

Ο κ. Αλεξάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως οι αρμόδιοι των υπουργείων δεν προστατεύουν τον Έλληνα καταναλωτή επιτρέποντας σε πολυεθνικές να πωλούν προϊόντα τους στην τριπλάσια τιμή στην Ελλάδα, από την τιμή που τα ίδια προϊόντα διατίθενται σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook