Απόδραση κρατουμένων κατά τη μεταγωγή τους στα Χανιά | «Το ‘σκασαν» την ώρα που έμπαιναν στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος!

απόδραση-κρατουμένων-κατά-τη-μεταγωγ-531030

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από Λιμενικό και Αστυνομία στον  Πειραιά, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν την ώρα που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές της Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το Protothema.gr, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά.

Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες συνελήφθη από Λιμενικό καθώς δεν είχε καταφέρει να πάει πολύ μακριά. Τα τελευταία λεπτά, πληροφορίες θέλουν να έχει πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας και δεύτερος δραπέτης και πλέον να αναζητούνται οι άλλοι δύο. Έως τώρα παραμένει άγνωστο για τι αδικήματα έχουν καταδικαστεί οι δραπέτες.

One thought on “Απόδραση κρατουμένων κατά τη μεταγωγή τους στα Χανιά | «Το ‘σκασαν» την ώρα που έμπαιναν στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος!

  1. Τα χανια εχουν τους διπλασιους κρατουμενους απο το ηρακλειο.
    Παντα τα χανια περνουν της λεγομενες κακες υπερησιες και το ηρακλειο παντα της καλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook