Απρόοπτες εξελίξεις στη δίκη για την δολοφονία της μικρής Άννυ

απρόοπτες-εξελίξεις-στη-δίκη-για-την-δ-429619

Την οργή του Προέδρου της έδρας προκάλεσαν τα όσα διαδραματίσθηκαν σήμερα στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα. Ο Πρόεδρος ζήτησε να διακοπεί η δίκη για την Παρασκευή.

Στην έναρξη της διαδικασίας η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος του Νικολάι Αχμέντοφ, που κατηγορείται μαζί με τον πατέρα της μικρής Σάββα Μπακαρτζιεβ ότι την σκότωσαν και την τεμάχισαν, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση.

«Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτησή μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμέντοφ», ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Όταν το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να διορίσει νέο συνήγορο για τον Νικολάι, η κυρία Παναγοπουλου χαιρέτησε τον πρώην εντολέα της, ο οποίος μάλιστα της έδωσε ένα φιλί. Η κα Παναγοπούλου πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε οτι «κάτι άλλαξε» χωρίς να δώσει όμως περισσότερες διευκρινίσεις.

Νωρίτερα ο Νικολάι δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί συνήγορο ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε διορισμό. Έτσι, μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο απο τον κατάλογο, ο οποίος και αποδέχτηκε τον διορισμό του.

Όμως, ο κατηγορούμενος δήλωσε: «Αποδέχομαι τον δικηγόρο γι’ αυτή την συνεδρίαση, αλλα θα διορίσω δικό μου στην επόμενη». Αυτό, προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. «Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά», είπε!

Μετά από αυτήν την απρόβλεπτη εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή όταν αναμένεται να διευκρινιστεί τι θα γίνει με την υπεράσπιση του Νικολάι.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook