Αποχώρηση του Πλατανιά στη σύσκεψη με τον Δήμο Χανίων!

αποχώρηση-του-πλατανιά-στη-σύσκεψη-με-6729

platanias_logo2Με την αποχώρηση των παραγόντων του Πλατανιά ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χανίων την Πέμπτη (20/6) το μεσημέρι και είχε ως σκοπό τη συμφωνία για τους όρους χρησιμοποίησης από πλευράς των «ερυθρόλευκων» του γηπέδου Περιβολίων τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Συμφωνία φυσικά δεν προέκυψε, καθώς η σύσκεψη έληξε άδοξα. Αυτό συνέβη διότι από πλευράς Πλατανιά εκφράστηκαν σοβαρές ενστάσεις στους όρους που έθεσε ο Δήμος κι έτσι όλα μεταφέρονται σε μία νέα επαφή που θα υπάρξει προσεχώς.

Ο Πλατανιάς διευκρίνισε πάντως ότι δεν είναι αρνητικός ώστε να παραχωρηθεί και στον Α.Ο. Χανιά το γήπεδο των Περιβολίων, αλλά από εκεί και πέρα, εκφράστηκαν σοβαρότατες επιφυλάξεις στον τρόπο που θα υπάρξει συνεννόηση με τη Super League και την ΕΠΟ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως κι επειδή το θέμα ως γνωστόν είναι «ευαίσθητο», δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το τι ακριβώς ειπώθηκε, καθώς η σύσκεψη έγινε χωρίς τις κάμερες και γενικώς την παρουσία των ΜΜΕ κι ως εκ τούτου δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί ότι την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησαν στη σύσκεψη οι δύο αντιπρόεδροι Μανόλης Μαθιουλάκης και Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων Λάμπρος Μαλτέζος, ο υπεύθυνος νομικής υπηρεσίας Χρήστος Πραματευτάκης και ο εμπορικός διευθυντής Θεοφάνης Ξηνταβελόνης.

 

Πηγή : athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook