Απολύθηκε την πρώτη ημέρα της δουλειάς για ένα… σχόλιο στο Facebook

απολύθηκε-την-πρώτη-ημέρα-της-δουλειά-243426

ImageHandlerΗ σελίδα στο Facebook δεν αποτελεί απαραίτητα τον αντικαταστάτη του εξομολογητή ή του ψυχολόγου όπου ο χρήστης μιλάει για όσα τον απασχολούν και αποφασίζει να αποκαλύψει όσα τον ενοχλούν.

Αυτό, μάλλον, δεν γνώριζε η 27χρονη μητέρα Κέιτλιν Γουόλς από το Τέξας όταν αποφάσισε να μοιραστεί στο προφίλ της την απέχθειά της να βρίσκεται γύρω από παιδιά, την πρώτη ημέρα της εργασίας της σε… παιδικό σταθμό.

«Ξεκινώ σε μία καινούρια δουλειά σήμερα, αλλά μισώ να εργάζομαι σε παιδικό σταθμό», έγραψε η νεαρή που μεγαλώνει μόνη της την μικρή της κόρη.

Έπειτα από τη δημόσια ομολογία της, η ανάρτησή της δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των νέων εργοδοτών της, οι οποίοι την κάλεσαν ζητώντας της να μην πάει στη δουλειά.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Διαδικτύου και των αμερικανικών δικτύων, με αποτέλεσμα δεκάδες ήταν οι χρήστες που της έστειλαν προσβλητικά μηνύματα στον λογαριασμό της.

Παρά τις δηλώσεις μεταμέλειας και παρότι εμφανίστηκε να κλαίει λέγοντας πως μετάνιωσε και έχει ανάγκη τη δουλειά, ο παιδικός σταθμός δε φαίνεται να… συγκινείται.

Μιλώντας στο δίκτυο CBS δήλωσε: «Είχα ανάγκη τη δουλειά. Είμαι μία ανύπαντρη μητέρα και προσπαθώ να τα καταφέρω μόνη μου. Η δημοσίευση εκείνης της ανάρτησης ήταν μεγάλο λάθος. Δεν περίμενα τόσο αρνητικές αντιδράσεις. Η διαδικτυακή κοινότητα μου επιτέθηκε.

Πολλές νεαρές γυναίκες μου επιτέθηκαν κατηγορώντας με ότι δε θέλω να έχω παιδιά γύρω μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν μισώ τα παιδιά, έχω και εγώ ένα και το αγαπώ μέχρι θανάτου. Τώρα νιώθω αποτυχημένη κοιτάζοντας την κόρη μου. Εξαιτίας της ανοησίας μου φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να βρω δουλειά. Τώρα έμαθα το μάθημα. Δεν θα δημοσιεύσω ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook