Απολογούνται οι τελευταίοι της Κρητικής μαφίας

απολογούνται-οι-τελευταίοι-της-κρητι-131150

mafiaΣήμερα στον ανακριτή ο δικηγόρος και ο γεωπόνος που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση

Με τον Ηρακλειώτη δικηγόρο και τον γεωπόνο απο τη Μεσαρά συνεχίζεται σήμερα η δεύτερη φάση των απολογιών για την εγκληματική οργάνωση των εκβιαστών και των τοκογλύφων. Οι δυο τελευταίοι του «σκληρού πυρήνα» της Κρητικής μαφίας αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου στις 8.30 το πρωί.

Σημειώνεται ότι χτες μετά από μια μαραθώνια διαδικασία προφυλακιστέοι κρίθηκαν δυο από τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώ οι άλλοι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πιο συγκεκριμένα με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι κρίθηκαν  ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπάλληλος της ΔΕΗ, ενώ η σύζυγος του πρώτου και ο εργαζόμενος στην μεταφορική εταιρεία αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ έκαστος, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι για τους δύο που αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους (και με σημαντική χρηματική εγγύηση) οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης έκριναν ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύτπει άμεση εμπλοκή τους στην υπόθεση. Παράλληλα, για τη γυναίκα φαίνεται να «μέτρησε» και το γεγονός ότι είναι μητέρα 4 ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων το μικρότερο μόλις 2,5 ετών.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook