Αποκεφάλισε τον παιδικό του φίλο γιατί την έπεσε στη μητέρα του | Photos

αποκεφάλισε-τον-παιδικό-του-φίλο-γιατ-752737

Σοκαριστικές εικόνες δείχνουν έναν Ινδό εργάτη μέσα στα αίματα να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα του Belakavadi, κρατώντας στο χέρι του το κεφάλι του παιδικού του φίλου!

Εκεί ο άνδρας από το Chikkabagilu της Karnataka είπε στους αστυνομικούς ότι αποκεφάλισε τον φίλο του γιατί την είχε πέσει στη μητέρα του. Αυτό βέβαια είχε συμβεί προ τριετίας, αλλά ο 24χρονος το έφερε βαρέως και σχεδίαζε καιρό τώρα να πάρει την εκδίκησή του.

Αφού είπε στον 35χρονο φίλο του ότι τον είχε συγχωρήσει, τον κάλεσε στο σπίτι του για να συζητήσουν έπειτα από ένα μεγάλο φεστιβάλ.

«Ο Girish αποδέχθηκε την πρόσκληση και επισκέφθηκε το σπίτι του. Ο Pashupati του πρόσφερε τσάι. Στη συνέχεια τον έπεισε να πάει μαζί του με τη μοτοσυκλέτα του στο χωριό Kolathur. Σταμάτησαν σε ένα μέρος και εκεί ο Pashupati επανέφερε το ζήτημα. Μετά από έναν θερμό διαπληκτισμό του έκοψε το κεφάλι», αναφέρει η αστυνομία.

«Ερευνούμε το περιστατικό, αλλά κατηγορούμενος και το θύμα ήταν καλοί φίλοι. Απ’ ότι φαίνεται το θύμα πέθανε το πρωί, λίγο πριν ο θύτης μας φέρει το κεφάλι στο τμήμα», σημείωσε ο αστυνομικός διευθυντής Shivaprakash Devaraj.

Είναι το τρίτο παρόμοιο, αποτρόπαιο έγκλημα που συμβαίνει στην Karnataka τον τελευταίο μήνα. Στις 11 Σεπτεμβρίου ένας άνδρας αποκεφάλισε τη γυναίκα του γιατί υποπτευόταν πως είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ την Πέμπτη 27/9 ένας άνδρας αποκεφάλισε τη σύζυγό του γιατί υποψιαζόταν ότι τον απατούσε.

newsbeast.gr

One thought on “Αποκεφάλισε τον παιδικό του φίλο γιατί την έπεσε στη μητέρα του | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook