Αποκαλύψεις της Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ: Δεν μπορεί ούτε να βγει από τον Λευκό Οίκο

αποκαλύψεις-της-μπριζίτ-μακρόν-για-τη-682499

«Κάναμε καλή παρέα. Γελάσαμε πολύ και είναι πολύ ευχάριστη…». Τάδε έφη η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν για την «πρώτη κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, με την οποία συναναστράφηκε αρκετές ώρες στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, στην Ουάσιγκτον.

Από τα λόγια της, συμπεραίνει κανείς ότι η Μπριζίτ Μακρόν αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη σύζυγο του εκφραστικότατου Ντόναλντ Τραμπ από τις ΗΠΑ. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας τόνισε ότι η Μελάνια είναι «πολύ περιορισμένη», σχεδόν εγκλωβισμένη στον Λευκό Οίκο και «δεν μπορεί να βγει ούτε έξω, ούτε καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο».

«Εγώ βγαίνω κάθε μέρα έξω και κάνω βόλτες στο Παρίσι», δήλωσε χαρακτηριστικά στη γαλλική Le Monde η Μπριζίτ Μακρόν, προσθέτοντας ότι η Μελάνια Τραμπ έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

«Ήταν πολύ ευγενική, ευφυέστατη, φιλική και πολύ δεκτική», τόνισε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου για την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, παρουσιάζοντας μία εικόνα που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει και κανείς δεν έχει ομολογήσει μέχρι και σήμερα.

Η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της για τη 48χρονη Μελάνια, λέγοντας πως «είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, η οποία, ωστόσο, δίνει πραγματικά μεγάλο αγώνα για να την κρατήσει κρυφή. Γελάει με το παραμικρό, με τα πάντα, αλλά φαίνεται προς τα έξω πολύ λιγότερο, από εμένα».

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν προχώρησε σε ακόμα βαθύτερες αποκαλύψεις σχετικά με τις συζητήσεις που είχε με τη Μελάνια Τραμπ, αναφέροντας τα «παράπονα» της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ για το αυστηρό πρωτόκολλο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί και για την πίεση που αισθάνεται κάθε ώρα της ημέρας, καθώς «είναι υποχρεωμένη να προσέχει τι λέει, κάθε λέξη και τι κάνει, κάθε πράξη της».

«Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή που να αισθάνεται πως έχει το δικαίωμα να κατεβάσει τους διακόπτες και να χαλαρώσει», πρόσθεσε η Μπριζίτ Μακρόν, αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς της Μελάνια Τραμπ, που μόνοι οι πολύ κοντινοί της φίλοι γνώριζαν.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook