Αποκαλυπτική η Άννα Βίσση: «σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο!»

αποκαλυπτική-η-άννα-βίσση-σε-μία-από-τ-211771

ANNA vissiΤο ότι μία σχέση της έγινε επικίνδυνη για την σωματική και ψυχική ακεραιότητά της παραδέχεται η Άννα Βίσση, ενώ με ειλικρίνεια αποκαλύπτει πως ένιωσε τρόμο και κατέστρωσε σχέδιο για να γλιτώσει! Παράλληλα, η τραγουδίστρια δεν διστάζει να απαντήσει αν πούλησε την προσωπική της ζωή.

«Σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο. Κατέληξε να είναι επικίνδυνη για τη σωματική και την ψυχική μου ακεραιότητα. Από ένα σημείο και μετά παρέμενα καταστρώνοντας το σχέδιο απόδρασης, πώς θα καταφέρω να αποδιώξω το φόβο και να φύγω. Είχα φτάσει σ’ εκείνο το σημείο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ούτως ή άλλως η αλλοτρίωση αυτή συμβαίνει και όταν σε μια σχέση το “θέλω να είμαι εδώ” το αντικαθιστά το “δεν μπορώ να φύγω”. Μου έχει συμβεί δύο με τρεις φορές», λέει σε συνέντευξή της στην «Athens Voice» η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τις σχέσεις της και το γεγονός πως στο Ίντερνετ τα περισσότερα στοιχεία αφορούν τα προσωπικά της, η Άννα παραδέχεται πως πούλησε την προσωπική της ζωή επειδή υπήρξε αφελής, αλλά και ματαιόδοξη! «Μου καταλογίζετε πως πούλησα την προσωπική μου ζωή για χάρη της δημοσιότητας; Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πείσω μ’ αυτό που θα πω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το έκανα πονηρά. Δεν με ένοιαζε! Ναι, γιατί, έλεγα τότε, να μην πω για τη σχέση μου με τον Σαμαρά; Και ποιος είναι αυτός για να μην το κάνω; Αφέθηκα στην αφέλειά μου…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως αυτό ακούγεται ως δικαιολογία, η Άννα απαντά «δεν είναι έτσι. Αξιολογούσα διαφορετικά το χρόνο μου. Δεν καθόμουν να σκάσω αν απάντησα σε τρεις μ*λ*κίες που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί να με βόλεψε όλο αυτό. Δεν ξέρω…. οk, τώρα που το συζητάμε, μπορεί και να έχετε δίκιο. Μπορεί να είχα παρασυρθεί από τη ματαιοδοξία μου. Από το ενδιαφέρον του κόσμου. Τη δεκαετία του ενενήντα το ζευγάρι Καρβέλας – Βίσση “πουλούσε” χρυσό. Η ματαιοδοξία μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ήθελα να ασχολούνται μαζί μου. Όχι πως δεν αντιμετώπιζα και το “χλευασμό”, αλλά εκεί θυμόμουν τα λόγια του πατέρα μου “τη μηλιά που έχει μήλο βαράνε” και συνέχιζα. Δεν μετανιώνω. Αυτά τότε. Δεν είμαι έτσι τώρα. Έχει μετατεθεί το βάρος του ενδιαφέροντός μου. Τώρα πια προτιμώ να είμαι εν γνώσει μου δυστυχισμένη παρά εν αγνοία μου ευτυχισμένη».

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook