Αποκάλυψη σοκ: Ο μακελάρης της Νορβηγίας είχε σεξουαλικές επαφές με τη μητέρα του!

αποκάλυψη-σοκ-ο-μακελάρης-της-νορβηγί-223863

makelarisΟ Μπέρινγκ Μπρέιβικ είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο όταν το 2012 σκότωσε 77 άτομα και τραυμάτισε άλλους 300.

Το περιστατικό συνέβη στο νησί Ουτόγια του Όσλο κατά την διάρκεια συνεδρίου της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος. Ο μακελάρης υποστήριξε ότι το έκανε προκειμένου να σώσει τη χώρα από τους Μουσουλμάνους. Στο βιβλίο «Ένας από εμάς, η ιστορία του Άντερς Μπρέιβικ και η σφαγή στη Νορβηγία» γίνεται λόγος ότι ο Μπέρινγκ Μπρέιβικ οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη εξαιτίας της σχέσης που είχε με τη μητέρα του. Μάλιστα, η συγγραφέας αφήνει το υπονοούμενο για αιμομιξία!

Ο μακελάρης και η μητέρα του είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία ξεκινάει όταν εκείνος ήταν τεσσάρων χρονών και κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του έχοντας πολύ στενή σεξουαλική επαφή. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι όταν ήταν έγκυος εκείνη παραπονιόταν ότι την κλωτσάει σαν να θέλει να την βασανίσει και πολλές φορές του είχε πει ότι θα προτιμούσε να ήταν νεκρός.

makelaris2Μάλιστα, όταν ο Μπέρινγκ Μπρέιβικ ήταν 20 χρονών της είχε κάνει δώρο ένα sex toy για να την παρηγορήσει από έναν χωρισμό της, ενώ την είχε ρωτήσει αρκετές φορές εάν το είχε χρησιμοποιήσει. Ενώ όταν η συγγραφέας του βιβλίου συνάντησε τον μακελάρη έξι μήνες μετά την καταδίκη του της περιέγραψε πως απεχθανόταν την μητέρα του, η οποία πέθανε λίγους μήνες μετά από καρκίνο του μαστού.

makelaris3

Τέλος, σύμφωνα με τη Daily Mail η μητέρα του μακελάρη φαίνεται να είχε βιώσει κι εκείνη μια ανάλογη σχέση με τη δική της μητέρα. Η Βενς Μπέρινγκ έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια, όπως και η μητέρα της, ενώ ο πατέρας του Μπρέιβικ ήταν ένας ψυχρός Νορβηγός διπλωμάτης, που δεν προσέφερε στο γιό του την προστασία που έπρεπε.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook