ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ | Σκηνοθετημένη η δολοφονία στο Λονδίνο; | Photos

απιστευτο-σκηνοθετημένη-η-δολοφονία-64337

pseftiko_l9

Δείτε καρέ-καρέ όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα

Mία απίστευτη ανάλυση κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία η σκηνή της δολοφονίας στο Λονδίνο ήταν ψεύτικη και σκηνοθετημένη, με τα λάθη της σκηνοθεσίας να αποκαλύπτουν την απάτη.

Τι έγινε εν ολίγοις στο Λονδίνο; Δυο “φανατικοί “έσφαξαν” να δυτικό με σκοπό να δηλώσουν τον ιερό πόλεμο τους.

Ένας “περαστικός” τράβηξε με την κάμερα το γεγονός και πήρε μέχρι και συνέντευξη, σε έναν από τους δράστες που ακόμα κρατά το μαχαίρι με τα αίματα!

Πάμε με την σειρά λοιπόν …. ένας άγνωστος που πηγαίνει για συνέντευξη εργασίας με το λεωφορείο καταφέρνει να πάρει αυτός τελικά συνέντευξη στον δολοφόνο σε ένα γεγονός που έπαιξε σε όλο τον κόσμο . Ταυτόχρονα όλο το υλικό από το βίντεο είναι εξαφανισμένο και το μόνο που παίζει παγκόσμια είναι το κομμάτι που δίνουν τα ΜΜΕ!

Κανονικά σε ένα δικτυωμένο κόσμο θα έπρεπε να έχει βρομίσει όλο το ίντερνετ με διάφορες σκηνές (όπως έγινε στην τρομοκρατική ενέργεια στη Βοστόνη) από το όλο σκηνικό μιας και μέσα σε λεωφορεία δεν υπάρχει μόνο ένας επιβάτης.

Αλλά δυστυχώς, ενώ ο άγνωστος επιβάτης λεωφορείου καταγράφει, δεν καταγράφει κανένας άλλος τίποτα και το μόνο που έχουμε σαν στοιχείο είναι αυτή η μοναδική βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου άγνωστου τύπου!

Η ανάλυση συνεχίζει με τα περίεργα:  

H γυναίκα με το καλάθι από ψώνια που χαλαρά περνάει δίπλα, από ένα στυγνό δολοφόνο με ματωμένο μαχαίρι που πριν από λίγο έσφαζε ένα άνθρωπο!

Στο ραδιόφωνο του Λονδίνου το LBC 97.3 έσκασε μάρτυρας που έδωσε μόνο το όνομα Τζειμς και δήλωσε ότι είδε δυο ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι δίπλα στον “νεκρό” …”Στην αρχή νόμιζα ότι οι δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο άνθρωπο άλλα μετά από λίγο είδα κομμάτια κρέας σαν από κρεοπωλείο….τον έκαναν κομμάτια κανονικά” ….είπε ο Τζέιμς!!!

Αρα εδώ πρέπει να δεχτούμε ότι δυο άγνωστοι πλησίασαν ένα άλλον άγνωστο στην μέση του δρόμου και κατάφεραν να τον “σφάξουν” στην κυριολεξία ….δηλαδή να του κόψουν τον λαιμό και μάλιστα σε σημείο “μάρτυρας” να δει κομμάτια σαν από κρεοπωλείο! Αλλά από την άλλη …σε όλο το κινηματογραφικό σκηνικό …το

ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ !!…ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ; ….ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ;

Μετά από την σφαγή οι δυο δολοφόνοι κουνούσαν τα χέρια με τα μαχαίρια και έχοντας και ένα πιστόλι και έλεγαν στους περαστικούς!!! Να τους τραβήξουν φωτογραφίες!

Δείτε και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου με όσα “περίεργα” συνέβησαν:

Πηγή: gkourou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook