Απειλούν την ζωή της Αγγελικής Νικολούλη | Τα τηλεφωνήματα και το μαύρο τζιπ με τα φιμέ τζάμια

απειλούν-την-ζωή-της-αγγελικής-νικολο-241698

Απειλές για τη ζωή της τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της δέχεται η Αγγελική Νικολούλη με τους αστυνομικούς να εκφράζουν φόβο ακόμα και για την ζωή της.

Οι απειλές συχνά προέρχονται και μέσα από τις φυλακές, εν πρόσφατα η παρουσιάστρια παρατήρησε ότι ένα ύποπτο αυτοκίνητο παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

Ετσι, την περασμένη εβδομάδα η Αγγελική Νικολούλη πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν.

Όπως γράφει η Espresso, ήταν πριν λίγες μέρες όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας η οποία αντιλήφθηκε ότι την παρακολουθούν και κατέγραψε τις πινακίδες του. Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι η πινακίδα είναι πλαστή.

Το μέγεθος των απειλών που δέχεται η δημοσιογράφος έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα και τον Alpha με την διοίκηση να λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

Όπως όλα δείχνουν, οι απειλές συνδέονται με την υπόθεση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου και την παρουσία της Αγγελικής Νικολούλη στην δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον προσεχή Ιανουάριο όπου είναι βασική μάρτυρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε απαχθεί και δολοφονηθεί, ενώ η σωρός του δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook