Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη

απαγόρευση-ενασχόλησης-με-το-ποδόσφα-246861

marinakis_chaniaΤριπλός είναι ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ύστερα από τη μαραθώνια (7 ώρες) απολογία του, στον ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, του ζητήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος αλλά και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, μία φορά το 15ήμερο.Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αυτό σημαίνει ότι ο κ.Μαρινάκης δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά των «ερυθρολεύκων». Αντίθετα δεν πρέπει να συνδέεται η συγκεκριμένη απόφαση με την κατοχή μετοχών του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν έχει σχέση με περιουσιακά στοιχεία αλλά μόνο με διοικητικά ζητήματα.

Τέλος, σύμφωνα με το in.gr,  να αναφερθεί ότι δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδεύει εκτός συνόρων, αν και σε άλλους κατηγορούμενους της ίδιας υπόθεσης έχει επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook