Απίστευτο VIDEO | Αστυνομικοί πυροβολούν εξ’ επαφής σκύλο

απίστευτο-video-αστυνομικοί-πυροβολούν-ε-76082

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η δολοφονία ενός σκύλου από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια. Τι είχε κάνει το σκυλάκι; Προσπάθησε να σώσει το αφεντικό του που τον συνέλαβαν για ασήμαντο λόγο.

DOGDEADL2Αυτό συνέβη στην πόλη Hawthorne στην Καλιφόρνια όταν ο Leon Rosby52ετών κατέγραφε σε βίντεο την επιδρομή της αστυνομίας σε κατοικία ύστερα από σήμα που είχαν λάβει για ένοπλη ληστεία. Ο Rosby βρισκόταν στο σημείο όπως είπε καταγράφοντας σε βίντεο την επιδρομή για να κάνει σίγουρο πως η αστυνομία δε θα παραβίαζε κανένα νόμο αναφορικά με τα δικαιώματα των πολιτών.

Ο Αμερικανός πολίτης βρισκόταν εκεί με τον σκύλο του ένα Rottweiler όταν –και όπως εξήγησε η αστυνομία αργότερα- του ζητήθηκε να κατεβάσει την ένταση στο ράδιο του αυτοκινήτου του που βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά.

Στο βίντεο δεν φαίνεται εάν ο Rosby υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών ή όχι, αλλά αφού έβαλε το σκύλο του στο αυτοκίνητό του στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς, με το αιτιολογικό της παρεμπόδισης δικαιοσύνης. Ο σκύλος βλέποντας τη σκηνή επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα ένας ψυχικά διαταραγμένος εξ αυτών να τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει. Ο Rosby έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά του αστυνομικού τμήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook