Απίστευτο περιστατικό: Του έδειξε πού να κρύψει χρήματα για να τα… κλέψει!

απίστευτο-περιστατικό-του-έδειξε-πού-273354

Ένιωθε και… ευγνωμοσύνη για τον «ευσυνείδητο» υπάλληλο της Δ.Ε.Η. που τον έσωσε από ενδεχόμενη πυρκαγιά και του έδειξε πού να φυλάξει τις οικονομίες του για να μην κινδυνεύσει από κλοπή, ένας ηλικιωμένος! Μόνο που, όταν έφυγε ο «σύμβουλός» του, διαπίστωσε ότι τον… ξάφρισε!

Ο δράστης χτύπησε την πόρτα του 83χρονου σε χωριό της Πέλλας και του συστήθηκε ως τεχνικός της Δ.Ε.Η., που τάχα είχε πάει για να διορθώσει μια υποτιθέμενη βλάβη στο ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού του εξαιτίας της οποίας θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά.

Μάλιστα, του έδειξε ένα σημείο που μπορούσε να κρύψει ό,τι πολύτιμο είχε για να μην καεί αν ξεσπούσε φωτιά, αλλά και για να μην το εντοπίσουν τυχόν διαρρήκτες! Ο ηλικιωμένος πείστηκε να κρύψει 560 ευρώ, 200 δολάρια Αυστραλίας και διάφορα προσωπικά αντικείμενα στο σημείο που του υπέδειξε ο «τεχνικός», που έφυγε μετά από λίγο.

Τότε, ο 83χρονος αντιλήφθηκε ότι όσα έκρυψε είχαν κάνει φτερά και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν, αναγνώρισε ως δράστη έναν 45χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοιες κλοπές με την ίδια μέθοδο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ξάφρισε και άλλους ανυποψίσταους ηλικιωμένους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook