Απίστευτο περιστατικό: Τουρίστας δάγκωσε αστυνομικό που προσπάθησε να του κάνει έλεγχο

απίστευτο-περιστατικό-τουρίστας-δάγ-679776

Ένα ιδιαίτερα παράξενο περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου είχε ως πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν τουρίστα από τον Καναδά.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων όταν ο αστυνομικός πλησίασε τον τουρίστα για να του κάνει έλεγχο. Αυτός όμως αντιστάθηκε, αντέδρασε επιθετικά και, όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες τον δάγκωσε στο χέρι, τραυματίζοντας τον. Ο δράστης τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση.

«Πάρα το 59ο έτος της ηλικίας του ο συνάδελφος δεν το έβαλε κάτω. Η 16η Απριλίου αποτέλεσε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και δύσκολη βάρδια για τον υπαστυνόμο ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ο δράστης αρνούμενος τον οφειλόμενο έλεγχο, του προκάλεσε τραύμα από δάγκωμα, στο χέρι. Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή βρισκόταν δίπλα του όπως και σε κάθε μέλος της, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσής μας ήταν στο πλευρό του κατά την ακροαματική διαδικασία.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό μας. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 22μηνες φυλάκισης για την πράξη του αυτή, από το αρχείο προέκυψε πως διώκονταν και για παλαιότερο αδίκημα και θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την συνολική του ποινή» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικής Ηλία Βρέντα.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook