Απίστευτο | Πατριός πέταξε 25χρονο από το μπαλκόνι μετά από καβγά!

απίστευτο-πατριός-πέταξε-25χρονο-από-τ-196489

ekav708_1Ανήμερα των Χριστουγέννων ένα φοβερό περιστατικό συγκλόνισε την Καλαμάτα. Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Κρήτης στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ένας 48χρονος (Ελληνας) πατριός είχε έντονο καβγά με τον 25χρονο (Βούλγαρο) γιο της γυναίκας του.

Στη συνέχεια συνέχισαν τον καυγά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στην οδό Κρήτης και εκεί ο 48χρονος αφού γρονθοκόπησε τον 25χρονο, μετά τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Για καλή του τύχη, έπεσε πρώτα στο αυτοκίνητο του πατριού του και στη συνέχεια στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μεν αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο διαμέρισμα έμεναν όλοι μαζί καθώς και ακόμα 2 παιδιά που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι καυγάδες μεταξύ πατριού και του 25χρονου ήταν συχνό φαινόμενο τελευταία. Ο 48χρονος, όπως αναφέρει το tharros, αρνείται ότι έσπρωξε τον 25χρονο από το μπαλκόνι. Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ενώ ο πατριός συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook