Απίστευτο παραλήρημα: Βρετανίδα βρίζει έγκυο μουσουλμάνα σε λεωφορείο | Video

απίστευτο-παραλήρημα-βρετανίδα-βρίζ-296488

Ο φόβος ενός τρομοκρατικού «χτυπήματος» μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις όταν πολίτες ευρωπαϊκών χωρών συναντούν μουσουλμάνους, στους οποίους αποδίδουν την έξαρση της τρομοκρατίας.

Σε βίντεο καταγράφηκε η επιθετική στάση μίας γυναίκας όταν στο λεωφορείου που επέβαινε στο βορειοδυτικό Λονδίνο βρισκόταν μία έγκυος μουσουλμάνα.

Η 36χρονη Σιμόν Τζόζεφ κατηγόρησε την Χάνακε Γιακούμπι, την μητέρα της και μία φίλη τους ότι είχαν «βόμβες κάτω από τα ρούχα τους», φωνάζοντας τους «σκύλες γυρίστε στη χώρα σας».

Το ρατσιστικό παραλήρημα της γυναίκας, όμως, δεν περιορίστηκε στους χαρακτηρισμούς. Η 36χρονη απείλησε την έγκυο πως θα την κλωτσήσει στην κοιλιά ώστε να μην αποκτήσει ποτέ ξανά παιδιά!

Το ξέσπασμά της μαγνητοσκοπήθηκε από συνεπιβάτη, ο οποίος ανήρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο που έχουν παρακολουθήσει 750.000 χρήστες του YouTube πριν αποσυρθεί.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η γυναίκα παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την δημοσίευση του βίντεο, παραδέχθηκε την επίθεση στη γυναίκα και κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά και παρενόχληση.

Η Τζόζεφ που τη στιγμή του παραληρήματος είχε μαζί της την μικρή της κόρη καταγράφηκε να λέει στην γυναίκα: «Σκύλα του Ισλαμικού Κράτους. Δε μου αρέσετε γιατί δεν έχετε τρόπους. Έρχεστε στην Αγγλία και δεν έχετε τρόπους. Πηγαίνετε στην γα…η χώρα σας όπου σας βομβαρδίζουν κάθε μέρα. Μην έρχεστε εδώ που είμαστε ελεύθεροι. Μίλησε τη γλώσσα σου, γαμ…η σκύλα του ΙΚ».

Όταν το επεισόδιο είχε αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη τροπή, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε και πλησίασε τη γυναίκα καλώντας την να ηρεμήσει.

Ωστόσο, η παρέμβασή του δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η 36χρονη συνέχισε να βρίζει την Γιακούμπι. Όταν δε, το παιδί της την ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνη απάντησε: «Τι συμβαίνει; Τι συμβαίνει; Το ΙΚ μπήκε στη χώρα μας, αυτό συνέβη».

Παραμένει ακόμα άγνωστο τι πυροδότησε την ένταση, ενώ η Τζόζεφ παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι «βγήκε εκτός ορίων».

Ωστόσο, μία από τις τρεις γυναίκες που έπεσαν θύματά της υποστηρίζει ότι φοβάται να βγει από το σπίτι και δε μπορεί να κοιμηθεί.

«Κάθε φορά που βγαίνω φοβάμαι ότι θα εμπλακώ πάλι σε μία τέτοια κατάσταση όπως αυτή στο λεωφορείο επειδή είμαι μουσουλμάνα», είπε η γυναίκα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook