Απίστευτο: Πάνω από 700 άτομα εμφανίστηκαν ως συγγενείς του Prince

απίστευτο-πάνω-από-700-άτομα-εμφανίστηκ-367095

Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται στο περιθώριο του θανάτου του Prince, καθώς όπως φαίνεται η τεράστια περιουσία του καλλιτέχνη και η έλλειψη διαθήκης οδήγησε εκατοντάδες άτομα να μπουν στην διαδικασία διεκδίκησης κάποιου ποσού.

Η έκταση του φαινομένου μάλιστα είναι τέτοια, που σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, έχουν -μέχρι στιγμής- εμφανιστεί πάνω από 700 άτομα που δηλώνουν στενοί συγγενείς του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη.

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι ο Prince έχει μόνο μία κανονική αδελφή καθώς και πέντε ετεροθαλή αδέλφια. Δεν έχει παιδιά από τους δύο γάμους του και οι δύο γονείς του είναι νεκροί. Δύο ακόμα ετεροθαλή αδέλφια του είναι και αυτά πεθαμένα. Ένα από αυτά τα αδέλφια, έχει έναν νεαρό εγγονό, ο οποίος και αυτός έχει δικαιώματα στην περιουσία.

Από εκεί και πέρα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους δεκάδες άτομα, ξεπερνούν τα 700, φερόμενοι ως συγγενείς στον ένα ή στον άλλο βαθμό του εκλειπόντος. Οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διάφορα σημεία των ΗΠΑ και στόχο έχουν να πάρουν έστω και ένα μικρό μερίδιο από την περιουσία του Prince που φαίνεται να ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι δικηγόροι του Prince μεταξύ αυτών των ατόμων υπάρχουν και άνθρωποι που δηλώνουν «μέναμε στην ίδια γειτονιά, άρα ίσως είμαστε συγγενείς» και άλλοι που υποστηρίζουν ότι είχαν φωτογραφία του στο δωμάτιό τους άρα τους συνδέει κάποιος δεσμός αίματος.

Για να λυθεί αυτό το απίστευτο πρόβλημα, κλήθηκε μία εταιρία η οποία θα κάνει εξετάσεις DNA στους ενδιαφερόμενους έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί αν έχουν κάποια συγγένεια με τον τραγουδιστή της ποπ.

Παράλληλα ψάχνουν δεκάδες χαρτιά που να δείχνουν έστω και μία μακρινή σχέση μαζί του, ενώ διαρκώς προστίθενται και καινούργιοι διεκδικητές δημιουργώντας ένα απίστευτο χάος σε ότι αφορά το μέλλον της περιουσίας του Prince.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook