Απίστευτο | Ουρολόγος του χορήγησε λάθος φάρμακο και είχε στύση για 36 ώρες!

απίστευτο-ουρολόγος-του-χορήγησε-λάθ-151006

doctorΚωμικοτραγική είναι η κατάσταση που βίωσε ένας 45χρονος Ιταλός ο οποίος απευθύνθηκε στους ειδικούς για να καταπολεμήσει το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «il Messaggero», ο 45χρονος Andrea αντιμετώπιζε, τους τελευταίους μήνες, έντονο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Αφού πειραματίστηκε αρκετές φορές, πήρε το θάρρος να επισκεφθεί κάποιον ειδικό γιατρό και να λάβει, πιθανότατα, φαρμακευτική αγωγή.

Όμως, ένα ιατρικό λάθος τον έβαλε σε μπελάδες. Οι γιατροί του χορήγησαν μία φαρμακευτική ουσία η οποία τον διατήρησε σε ερωτική διέγερση για 36 ώρες συνεχόμενα! Ωστόσο, το νέο μαρτύριο του Andrea δεν σταμάτησε εκεί αφού καθημερινά, για περίπου ένα μήνα, είχε στύση για πολλές ώρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην μπορεί να εργαστεί, αλλά ούτε καν να κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Από την πλευρά του, ο 45χρονος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών. Ο εισαγγελέας Attilio Pisani έχει αναλάβει την υπόθεση και οι γιατροί θα απολογηθούν για το λάθος τους.

Πηγή: kontranews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook