Απίστευτο | Ολόκληρη πόλη μαστούρωσε από κάψιμο ναρκωτικών

απίστευτο-ολόκληρη-πόλη-μαστούρωσε-α-231889

ImageHandler (1)Οι κάτοικοι της πόλης Τάνγκερανγκ της Ινδονησίας βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με δράκους, τέρατα και διαγαλαξιακά όντα και για όλα αυτά έχουν μόνο την αστυνομία να κατηγορήσουν.

Όχι η αναφορά δεν είναι για κάποια ταινία, αλλά για την απόπειρα της τοπικής αστυνομίας, να ξεφορτωθεί 1,8 κιλά κρυσταλλικής μεθαδόνης, 2.538 χαπιών ecstasy και συνολικά 3,3 τόνων ναρκωτικών. Και πως σκέφτηκε να το κάνει αυτό; Μα φυσικά στήνοντας μια μεγάλη φωτιά σε μια κεντρική πλατεία.

indoinΠονοκέφαλοι και ζαλάδες είναι μόνο τα ήπια περιστατικά που αναφέρθηκαν, σαν αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας καταστροφής του πλήθους των ναρκωτικών συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ένας δημοσιογράφος ανέφερε πως έπρεπε να καθίσει και να πιει λίγο τσάι, ώστε να συνέλθει από την αφόρητη ζαλάδα που ένιωσε.

Κι όλα αυτά γιατί μπορεί οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα, να φορούσαν προστατευτικές μάσκες, όμως οι παρευρισκόμενοι και όσοι εισέπνευσαν τον καπνό που επεκτάθηκε σε άλλα σημεία, δεν διέθεταν την απαραίτητη προστασία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook