Απίστευτο! Ιερέας παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες την ώρα της εξομολόγησης!

απίστευτο-ιερέας-παρενοχλούσε-σεξου-79732

iereas-570-480x360Σάλος έχει ξεσπάσει στη μικρή κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες κάνουν λόγο για «ερωτικές ανησυχίες» νεαρού Αρχιμανδρίτη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, όπως αναφέρει το ThrakiToday.com, τις οποίες κατέθεσαν περισσότεροι από 15 γονείς, ο νεαρός Αρχιμανδρίτης προχώρησε σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης. Αντιδρώντας ακαριαία η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και ακολουθώντας όσα προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις κάλεσε σε απολογία τον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα ενώπιον ιερέα – ανακριτή, ενώ παράλληλα ζήτησε και έλαβε τη νομική στήριξη γνωστού δικηγόρου της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα εξετάστηκαν οι καταγγελίες από πλευράς των γονέων, που ανέφεραν ότι ο ιερέας θώπευε νεαρά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης. Μετά από μια πολύωρη προανακριτική διαδικασία ο Αρχιμανδρίτης παραπέμφθηκε στο Συνοδικό Δικαστήριο το οποίο και θα αποφανθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η υπόθεση που σε κάθε περίπτωση προκαλεί αποτροπιασμό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης δεν υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης των καταγγελιών αλλά ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως όλες οι πτυχές της ιστορίας.

Πηγή: defencenet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook