Απίστευτο: Η Volkswagen πούλησε περισσότερα λουκάνικα από… αυτοκίνητα το 2015!

απίστευτο-η-volkswagen-πούλησε-περισσότερα-λο-335764

Τι θα μπορούσε να πουλήσει μια διάσημη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που να ξεπερνά κι αυτό ακόμα το βασικό της προϊόν, τα αυτοκίνητα δηλαδή; Ανταλλακτικά; Ελαστικά; Ποδήλατα; Μηχανές; όσο κι αν παιδεύεστε αποκλείεται να βρείτε τη σωστή απάντηση εκτός πια κι αν ζείτε στο Μάιντζ της Γερμανίας ή δουλεύετε στο εργοστάσιο της Volkswagen στην ίδια πόλη.
loukanikaΗ σωστή απάντηση λοιπόν στο ερώτημα τι μπορεί να πουλάει η Volkswagen που να είναι πιο επιτυχημένο από τα αυτοκίνητά της είναι: Λουκάνικα! Κι όχι οποιαδήποτε λουκάνικα, αλλά τα πιο αγαπητά στους Γερμανούς, τα λεγόμενα «currywurst», ήτοι μια ειδική ποικιλία λουκάνικων Φρανκφούρτης συνοδευμένα με spicy ketchup.

Για του λόγου το αληθές τα επίσημα στοιχεία της Volkswagen κάνουν λόγο για πωλήσεις 7,2 εκατομμυρίων «currywurst», έναντι πωλήσεων 5,82 εκατομμυρίων οχημάτων το 2015.

Μάλιστα η συγκεκριμένη αναλογία πωλήσεων πάει πολλά χρόνια πίσω, καθώς τα «Volkswagen Currywurst» -γιατί ακριβώς αυτή είναι η επίσημη εμπορική ονομασία τους- διατίθενται στην αγορά από το 1973, ενώ, όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας τα λουκάνικα διατίθενται σε δύο μεγέθη, απλό και… μικρό, (το τελευταίο κυκλοφορεί από το 2013 για να πληροί τις προδιαγραφές της ΕΕ για τα μέσα επίπεδα λίπους και χοληστερόλης στα ομοειδή του προϊόντα) και σε δύο παραλλαγές της σάλτσας, την «κανονική» spicy curry ketchup και την λίγο πιο… hot ονόματι «Heaven and Hell». Σε κάθε πακέτο υπάρχει, για λόγους γνησιότητας, η σφραγίδα με το σήμα της εταιρείας και η αναγραφή της φράσης «Original Volkswagen Part».

Όσον αφορά στην ποιότητα του προϊόντος αυτή είναι δεδομένη και πλήρως ελεγμένη καθώς η εταιρεία διατηρεί δικά της σφαγεία και εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εντός των εργοστασίων παραγωγής οχημάτων, στο Wolfsburg και στο Mainz.

Πηγή: newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook