Απίστευτο | Ζευγάρι πλήρωσε δολοφόνο να σκοτώσει τον γαμπρό τους!

απίστευτο-ζευγάρι-πλήρωσε-δολοφόνο-ν-162251

dolofonosΣοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας ενός 43χρονου ο οποίος πρωταγωνιστεί σε μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση. Πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα του θύματος, τα οποία πλήρωσαν δολοφόνο για να προχωρήσει στο έργο της εκτέλεσης. Μάλιστα, οι δράστες επιχείρησαν να απαγάγουν και τη σύζυγο του θύματος, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν.

Τα δύο περιστατικά που αφορούν, τόσο στη δολοφονία του 43χρονου, όσο και στην απόπειρα αρπαγής της συζύγου του, έλαβαν μέρος στους Γεωργιανούς Ημαθίας, στις αρχές Ιουλίου και Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 2 Αυγούστου δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας η εξαφάνιση του 43χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή – συμμετοχή τους στις παραπάνω υποθέσεις, πέντε άτομα ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), τα οποία συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Όπως προέκυψε , τον περασμένο Μάρτιο, δυο από τους εμπλεκομένους, που είναι ανδρόγυνο (54χρονος και 53χρονη), για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν, από κοινού, να προβούν στην ανθρωποκτονία του 43χρονου γαμπρού τους.

Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν στον 48χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, ο οποίος ανέλαβε την ανθρωποκτονία, πριν λίγες ημέρες μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο υπήκοο Αλβανίας και αφού ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος, τον μήνα Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, υπηκόου Αλβανίας, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο παραπάνω 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνελήφθη την Πέμπτη μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες των οικιών τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm .

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook