Απίστευτο: Επέζησαν στη ζούγκλα για πέντε μέρες μετά την συντριβή αεροσκάφους! | Photos

απίστευτο-επέζησαν-στη-ζούγκλα-για-πέ-262672

Για «θαύμα» έκαναν λόγο οι υπεύθυνοι της πολιτικής αεροπορίας στην Κολομβία, όταν ύστερα από πέντε μέρες βρήκαν μέσα στην ζούγκλα μια μητέρα με το μωρό της, που επέζησαν, μετά την συντριβή του μικρού αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

uyΗ 18χρονη, Maria Nelly Murillo, ταξίδευε μαζί με τον ενός έτους γιο της,Yudier, με δικινητήριο αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, το οποίο μετέφερε ψάρια και καρύδες από την πόλη Nuqui της Κολομβίας στην γειτονική πόλη Quibdo, όταν μετά από είκοσι λεπτά πτήσης, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ της πολιτικής αεροπορίας.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και οι αρχές έψαξαν για το Τσέσνα, το οποίο συνετρίβη για άγνωστους, προς το παρόν, λόγους, στην ζούγκλα της Κολομβίας. Όμως, ενώ ο πιλότος βρέθηκε νεκρός μέσα στον θάλαμο διακυβέρνησης, η μητέρα με τον γιο της είχαν εξαφανιστεί. Όπως δήλωσαν οι διασώστες αργότερα, η μισάνοιχτη πόρτα της καμπίνας των επιβατών τους έκανε να σκεφτούν ότι υπήρχαν πιθανότητες η 18χρονη μητέρα με το μωρό της να είχαν διασωθεί.

Δεκατέσσερις διασώστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μία έψαχνε μέσα στην ζούγκλα και η άλλη με ελικόπτερο και με μεγάφωνο ζητούσε από την μητέρα, αν ακούει, να επιστρέψει στο σημείο του δυστυχήματος.

Την περασμένη Τετάρτη και, μετά από πέντε ημέρες άκαρπων ερευνών, η μητέρα βρέθηκε μαζί με το μωρό της! Η ίδια διηγήθηκε στους διασώστες ότι το Τσέσνα τυλίχτηκε στις φλόγες και εκείνη έτρεξε με το παιδί της να σωθεί μέσα στη ζούγκλα. Βρήκε καταφύγιο στην όχθη ενός μικρού ποταμού και επί πέντε ημέρες μάζευε με φύλλα νερό της βροχής και έπινε εκείνη και ο γιος της γάλα καρύδας από τις καρύδες που μετέφερε το δικινητήριο αεροσκάφος.

Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα και εγκαύματα στο πρόσωπο, το ένα χέρι και το ένα πόδι, ενώ ο μικρός γιος της δεν έπαθε απολύτως τίποτα!

protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook