Απίστευτο: Είναι 5 χρονών και ζυγίζει 75 κιλά | Photos

απίστευτο-είναι-5-χρονών-και-ζυγίζει-75-κ-356474

Ο Misael Abreu είναι το 5χρονο αγόρι που ζυγίζει περισσότερα από 75 κιλά κινδυνεύει να πεθάνει ανά πάσα στιγμή. Το μικρό αγόρ έχει τρεις φορές μεγαλύτερο βάρος από ένα παιδί στην ηλικία του αλλά και πολύ μεγάλη όρεξη για φαγητό.
varos_9Οι γονείς του δηλώνουν ανήμποροι και φοβούνται ότι θα πεθάνει γιατί όταν κοιμάται πολλές φορές δεν αναπνέει καθόλου σωστά.
varos_7«Είναι ένα μωρό που κουβαλάει το βάρος ενός μεγάλου άνδρα. Η καρδιά του είναι περικυκλωμένη από λίπος», εξομολογείται ο 38χρονος πατέρας του Manoel.
varos_2Ο Misael από το Εσπιρίτο Σάντο της Βραζιλίας όταν γεννήθηκε ήταν ένα υγιές και φυσιολογικό μωρό βάρους 2.890 γραμμαρίων αλλά ξαφνικά και πολύ γρήγορα άρχισε να παίρνει κιλά.
varos_1Η 37χρονη μητέρα του Josiane de Jesus Caldogno Abreu προσθέτει: «Αρχισε να παίρνει κιλά από νεογέννητο ακόμα και όταν τον θήλαζα αποκλειστικά έβαζε βάρος ανεξήγητα. Σε ηλικία ενός έτους άρχισε να παίρνει τρία κιλά κάθε μήνα. Είχε γίνει ασήκωτος. Εκεί, άρχισα να ανησυχώ».

Οι γιατροί πιστεύουν ότι πάσχει από ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο που λέγεται Prader-Willi το οποίο οδηγεί το παιδί στο να επιθυμεί συνχώς να καταναλώνει φαγητό.

Το σύνδρομο Prader-Willi (Ρ.W.) είναι μία νευρογενετική ανωμαλία, η οποία χαρακτηρίζεται από νεογνική και βρεφική υποτονία, κινητική και νοητική υστέρηση, υπογοναδισμό, υπερφαγία, παθολογική παχυσαρκία και ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά προσώπου, κυρίως στην παιδική ηλικία και στην εφηβεία. Η συχνότητά του είναι 1/25.000.

Το παιδί σήμερα είναι 75 κιλά και παίρνει περίπου 2 κιλά κάθε μήνα, παρόλο την εξαντλητική δίαιτα αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook