Απίστευτο: Δεν πέτυχαν τους στόχους πωλήσεων και το αφεντικό τους έβαλε να φάνε σκουλήκια | Photos

απίστευτο-δεν-πέτυχαν-τους-στόχους-πω-457512

Σε δημόσιο εξευτελισμό των υπαλλήλων τις που δεν πέτυχαν τους στόχους των πωλήσεων προχώρησαν οι υπεύθυνοι κινεζικού ομίλου κατασκευών.

Όπως μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης τους υποχρέωσαν να φάνε στη μέση του δρόμου, φορώντας ειδικά φοσφωριζέ γιλέκα, σκουλήκια επειδή δεν πέτυχαν τους καθημερινούς στόχους.

Το ρόλο του τιμωρού ανέλαβε ένα στέλεχος της εταιρείας που κρατώντας δύο τσάντες άρχισε να φωνάζει τα ονόματα εκείνων από τους 50-60 υπαλλήλους που απέτυχαν να προσελκύσουν τον απαραίτητο αριθμό πελατών.

Στη μια σακούλα είχε μέσα σκουλίκια και στην άλλη ένα ισχυρό αλκοολούχο ποτό. Αφού τα ανέμειξε, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κάλεσε τους αποτυχημένους υπαλλήλους να φάνε από τέσσερα σκουλήκια για κάθε έναν υπάλληλο που δεν κατόρθωσαν να προσελκύσουν.

skoulikia-kina-1

skoulikia-kina-2

skoulikia-kina-3

Ανάμεσα στους υπό τιμωρία υπαλλήλους ήταν μάλιστα και μια έγκυος η οποία τελικά δεν έφαγε τα σκουλήκια και τη θέση της – ευτυχώς – πήρε άλλος υπάλληλος λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Σύμφωνα με υπαλλήλους του ομίλου Ai Jia αυτή δεν ήταν η πρώτη ανάλογη τιμωρία που είχε επιβληθεί καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες τους είχαν υποχρεώσει να φάνει ζωντανά καλαμάρια και μυρμήγκια.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο δημόσιος εξευτελισμός και η δημόσια τιμωρία υπαλλήλων απαγορεύεται από το κινεζικό δίκαιο.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook