Απίστευτο! Δείτε το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός στην οικογενειακή φωτογραφία της κυβέρνησης | Photos

απίστευτο-δείτε-το-τρικ-του-κατρούγκα-291412

Στις μύτες των ποδιών του σηκώθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί με το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο στην καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία της κυβέρνησης.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες, στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο αμέσως μετά την πρώτη συνεδρίαση του υπό τη προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συγκεντρώθηκε μπροστά από την Βουλή για να φωτογραφηθεί.

Ανάμεσα από τον ψηλότερο του Πάνο Καμμένο και τον Βαγγέλη Αποστόλου, ο Γιώργος Κατρούγκαλος μάλλον ένιωσε λίγο άβολα και αποφάσισε να σταθεί στις μύτες των ποδιών του μιμούμενος μία αντίστοιχη κίνηση του Νικολά Σαρκοζί ο οποίος το 2009 είχε προσπαθήσει και εκείνος να φανεί λίγο ψηλότερος σε φωτογραφία που βγήκε μαζί με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής.

Και οι δύο άντρες όμως, υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα χωρίς τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι αντιλήφθηκαν το «κόλπο» τους. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να μην πάτησε καθόλη την διάρκεια της φωτογράφισης με ολόκληρο το πόδι στο έδαφος.

Family photo of the new cabinet, in front of the Greek Parliament, in Athens, Greece on September 25, 2015. / Οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης, στη Βουλή, Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook