Απίστευτο! Δείτε τη γυναίκα που μπήκε στην εμμηνόπαυση στα 20 και γέννησε στα 35 της!

απίστευτο-δείτε-τη-γυναίκα-που-μπήκε-σ-200305

NWS-JGL-NOYCE-071114-29Μια απίστευτη ιστορία βίωσε μια Αμερικανίδα: Η Allison Noyce μπήκε σε πρόωρη εμμηνόπαυση όταν ήταν μόλις 20 χρονών και οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει και να κάνει παιδιά με φυσικό τρόπο.

Έτσι, όταν 15 χρόνια αργότερα πήγε στον γιατρό με πόνους στο στομάχι, δεν πίστευε στα αυτιά της όταν οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι ήταν έγκυος! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και στις μέρες της!

Η 36χρονη Allison νόμιζε ότι είχε καρκίνο όταν αισθάνθηκε πόνους και διέκρινε έναν όγκο στο στομάχι της. Αμέσως έκλεισε ραντεβού με το γιατρό της, χωρίς ποτέ να της περάσει από το μυαλό η πιθανότητα της εγκυμοσύνης.

NWS-JGL-NOYCE-071114-15

Όπως δηλώνει η ίδια, νόμιζε ότι ονειρεύεται, όταν οι γιατροί της έκαναν υπέρηχο και την ενημέρωσαν ότι ήταν οχτώ μηνών έγκυος!

«Σοκαριστήκαμε. Όταν μια γυναίκα άρχισε να μας μιλάει για τις λεπτομέρειες της γέννας, νόμιζα ότι ονειρευόμουν», λέει η Allison.

Ύστερα από 12 μέρες γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι, την Sophie, η οποία σήμερα είναι 16 μηνών. «Η Sophie είναι ένα πραγματικό θαύμα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όταν οι γιατροί μας είπαν ότι όχι απλά ήμουν έγκυος, αλλά έτοιμη να γεννήσω».

«Κοιτώντας πίσω, είχα συμπτώματα, αλλά θεώρησα ότι οι πρωινές ζαλάδες ήταν λόγω ίωσης και η κούραση εξαιτίας του ότι ήμουν πολύ απασχολημένη», σημειώνει.

«Ήταν περίεργο να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι γεννάω τόσο σύντομα», δηλώνει.

Οι γιατροί ακόμα δεν μπορούν να κατανοήσουν πως η 36χρονη κατάφερε να συλλάβει, ενώ τόσα χρόνια βρισκόταν σε εμμηνόπαυση.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook