Απίστευτο! Δείτε πού έκρυψε οδηγός τέσσερα κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητό του | Photo

απίστευτο-δείτε-πού-έκρυψε-οδηγός-τέσ-193399

narkotikaΤα μάτια τους δεκατέσσερα είχαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος που είχαν στήσει μπλόκο στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει μεταφορά μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία.

Χάρη στον εκπαιδευμένο σκύλο τους, κατάφεραν να συλλάβουν το μεταφορέα. Ο τετράποδος ανιχνευτής αντέδρασε θετικά όταν μύρισε το αμάξωμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου που ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στο 10ο χιλιόμετρο του δρόμου Κρυσταλλοπηγής-Καστοριάς κι έτσι οι αστυνομικοί, που το έκαναν… φύλλο και φτερό, ανακάλυψαν τις οκτώ νάιλον συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 946 γραμμαρίων, που ήταν προσεκτικά κρυμμένες στο μαρσπιέ της πόρτας του συνοδηγού!

narkotika-kriptiΑμέσως συνέλαβαν τον 50χρονο Αλβανό που οδηγούσε το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με το κινητό του. Ο αλλοδαπός εξετάζεται για να αποκαλύψει ποιος ήταν ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook