Απίστευτο! Δείτε που παγιδεύτηκε ένα γατάκι στο Ηράκλειο | Photos

απίστευτο-δείτε-που-παγιδεύτηκε-ένα-γ-155016

gata1Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένα γατάκι το οποίο εγκλωβίστηκε στο μπροστινό προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου στο Ηράκλειο.

Η ταλαιπωρία για την ιδιοκτήτρια του ΙΧ… μεγάλη, καθώς δεν μπορούσε από τη μία, να βγάλει το μικρό γατάκι και από την άλλη, να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο της .

gata2Η γυναίκα στάθμευσε το όχημα της επί της Λ. Κνωσού για μία περίπου ώρα. Όταν πήγε να το πάρει για να φύγει, βλέπει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ένα σημείωμα.

Θεωρώντας ότι κάποιον ενοχλούσε το παρκαρισμένο όχημα κατέβηκε να το διαβάσει και να ζητήσει συγνώμη από τους ανθρώπους τους οποίους ταλαιπώρησε.

Αντ’ αυτού το σημείωμα την ειδοποιούσε πως ένα γατάκι ήταν εγκλωβισμένο στο μπροστινό προφυλακτήρα.

gata3Κατέβηκε και προσπάθησε να το απεγκλωβίσει μόνη της, μάταια όμως.

Νεαροί από παρακείμενα καταστήματα έσπευσαν να την βοηθήσουν. Ούτε όμως και αυτοί τα κατάφεραν.

Αποτέλεσμα ήταν να αναζητήσει συνεργείο αυτοκινήτων προκειμένου οι μηχανικοί να της «λύσουν» το αυτοκίνητο και το γατάκι να απελευθερωθεί.

gata4Με χαμηλές ταχύτητες και κλειστό το air condition η οδηγός έφτασε σε συνεργείο στην περιοχή του Γιόφυρο όπου οι μηχανικοί έβγαλαν όλο το μπροστινό σύστημα και κατάφεραν να ελευθερώσουν το γατάκι, το οποίο τρομοκρατημένο… εξαφανίστηκε!!!

Πηγή: candianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook