Απίστευτο βίντεο: Ταξιτζής σέρνει από το πόδι αναίσθητο επιβάτη και τον παρατά στον δρόμο

απίστευτο-βίντεο-ταξιτζής-σέρνει-από-719318

Είναι μεσημέρι στο City του Λονδίνου. Δεκάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν στον δρόμο. Ένα από τα κλασικά μαύρα ταξί σταματά στη δεξιά λωρίδα που επιβίβασης-αποβίβασης. Στο πεζοδρόμιο δεν περιμένει κανείς. Τότε κατεβαίνει βιαστικός ο οδηγός. Ανοίγει την πίσω πόρτα του οχήματος και… πετά -κυριολεκτικά- έναν αναίσθητο επιβάτη στον δρόμο!

Το απίστευτο αυτό σκηνικό διαδραματίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου, στις έξι το πρωί. Μία κάμερα ασφαλείας «έπιασε» το όλο σκηνικό. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα βγήκε στη δημοσιότητα μόλις σήμερα, με την έγκριση της αστυνομίας.

Ο οδηγός κατεβαίνει αγριεμένος από το αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα, πιάνει από το πόδι τον αναίσθητο επιβάτη και τον σέρνει κυριολεκτικά. Τον πετά στον δρόμο, μαζεύει λίγο το χέρι του αναίσθητου άντρα για να μην τον… πατήσει, επιβιβάζεται στο μαύρο ταξί, πατάει γκάζι και… εξαφανίζεται!

Δίπλα του ακριβώς είναι ένα άλλο μαύρο ταξί, του οποίου ο οδηγός έχει ανοίξει την πόρτα για να προσφέρει -προφανώς- τη βοήθειά του. Όταν βλέπει τι ακριβώς διαδραματίζεται, κλείνει την πόρτα και… κάθεται ήσυχος μέσα στο όχημά του.

Αφού τον παράτησε στο σημείο εκείνο, περαστικοί έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια και λίγα λεπτά αργότερα, τον αναίσθητο άντρα παρέλαβε ασθενοφόρο.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook