Απίστευτο βίντεο: Πλοίο πέφτει με ορμή πάνω σε προβλήτα γεμάτη τουρίστες

απίστευτο-βίντεο-πλοίο-πέφτει-με-ορμή-352287

Από κακό υπολογισμό του καπετάνιου το μικρό τουριστικό σκάφος δεν σταματά στον προβλεπόμενο σημείο αλλά χτυπά με δύναμη πάνω στα τσιμέντα του λιμανιού

Η εικόνα που καταγράφει η κάμερα ενός από τους επιβάτες που περιμένουν να επιβιβαστούν στο σκάφος είναι όσο πιο τουριστική γίνεται. Χαλαρή ατμόσφαιρα, μπόλικος καλιφορνέζικος ήλιος και μια μοναδική βεβαιότητα ότι τίποτα δεν πρόκειται να χαλάσει μια όμορη ημέρα του αμερικάνικου ονείρου.

Όμως καθώς τα καρέ κυλούν και το τουριστικό πλοίο για κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών που φθάνει δεν φαίνεται να βάζει «κράτει» στις μηχανές του, οι άνθρωποι που παρακολουθούν αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά και το βάζουν στα πόδια.

Και η συνέχεια τους δικαιώνει, καθώς ο καπετάνιος είτε από απρονοησία είτε από μηχανική βλάβη δεν καταφέρνει να σταματήσει το σκάφος στο σωστό σημείο. Και ορμά με όση ταχύτητα έχει ακόμα προς την προβλήτα, στην οποία σκάει με δύναμη δημιουργώντας ένα μεγάλο άνοιγμα στο τσιμέντο (και προφανώς αρκετά προβλήματα στην πλώρη του σκάφους).

Το περιστατικό έγινε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ενώ από τους 139 επιβάτες μόλις επτά τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά. Τουλάχιστον τους έμεινε μία special ανάμνηση από την τουριστική τους περιδιάβαση και κάποια έξτρα data στον σκληρό τους δίσκο από μία μικρή ανωμαλία στην αιώνια λιακάδα του Californication…

Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook