Απίστευτο βίντεο: Δείτε την ηρωική αντίσταση υπαλλήλου σε απόπειρα κλοπής

απίστευτο-βίντεο-δείτε-την-ηρωική-αντ-357550

Η εικόνα από την κάμερα ασφαλείας του μικρού καταστήματος στο Ντόρσετ είναι πραγματικά μοναδική. Ο Kούμα Καράκους, ο οποίος είχε βάρδια εκείνη την νύχτα στο κατάστημα που εργαζόταν, βρέθηκε ξαφνικά εμπρός σε έναν αποφασισμένο ληστή με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Η κατάσταση φαίνεται ευθύς εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολη για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο, καθώς ο ληστής δείχνει αποφασισμένος ακόμα και να τον τραυματίσει σοβαρά για να πετύχει τον σκοπό του.

Όμως ο ηρωικός υπάλληλος είναι και αυτός αποφασισμένος να μην παραδοθεί άνευ όρων. Αφού καταφέρνει να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, αρχίζει να αμύνεται και να πετά πάνω στον ληστή ότι βρίσκει μπροστά του. Από μεγάλες συσκευασίες μπισκότων σκύλου μέχρι μία ολόκληρη καρέκλα την οποία χρησιμοποιεί και ως ασπίδα.

Την ίδια ώρα ελίσσεται με μοναδική ικανότητα μέσα στον στενό χώρο, καταφέρνοντας να αποφεύγει τα χτυπήματα του μασκοφορεμένου ληστή, τα οποία θα μπορούσαν να του προκαλέσουν μεγάλο τραυματισμό.

Τελικά μετά από όλη αυτή την μάχη, ο ληστής αποφασίζει να τα παρατήσει και να φύγει τρέχοντας. Πίσω του άφησε τον Καράκους με ελαφρά τραύματα στο χέρι και την ικανοποίηση ότι κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όσο για τους δράστες, η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δύο ύποπτους νεαρούς, 24 και 21 ετών, που τους ανακρίνει για την συμμετοχή τους στο περιστατικό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook