Απίστευτο βίντεο: Δείτε πρωτοφανή απόπειρα ληστείας ανάμεσα σε δύο μοτοσικλέτες

απίστευτο-βίντεο-δείτε-πρωτοφανή-από-321089

Οι ληστείες στο Ρίο ντε Τζανέιρο έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο καθώς ακόμα και μοτοσικλετιστές επιχειρούν με τα όπλα να κάνουν ρεσάλτο σε άλλη μοτοσικλέτα που κινείται μαζί τους στον δρόμο

Πρόκειται για ένα από τα πιο παράξενα και σίγουρα πιο τρομακτικά περιστατικά ληστείας που έχουμε δει ποτέ. Ένας μοτοσικλετιστής κινείται ήρεμος σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όταν τον πλησιάζει στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας μία άλλη μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες.

Ο συνεπιβάτης της δεύτερης αυτής μηχανής κάνει νοήματα στον μοτοσικλετιστή (ο οποίος φορά κάμερα και καταγράφει το γεγονός) να κάνει δεξιά για να τον ληστέψουν. Μάλιστα του κάνει προφανείς τις διαθέσεις του σηκώνοντας την μπλούζα του και δείχνοντάς του το όπλο που κρατάει επάνω του.

Ο μοτοσικλετιστής-υποψήφιο θύμα, αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται και προσπαθεί να ξεφύγει. Όμως ο συνεπιβάτης βγάζει το όπλο του και τον απειλεί άμεσα. Εκεί το θύμα αποφασίζει να κάνει την τελική του κίνηση για να σωθεί, και επιταχύνει περνώντας από δεξιά τα αυτοκίνητα.

Όμως όπως βλέπουμε και από την κατάληξη, κάπου δεν υπολόγισε σωστά τις δυνατότητες τις δικές του και της μηχανής, και μετά από ένα γλίστρημα βρέθηκε στον δρόμο. Μέσα από την κάμερα που έχει ακόμα πάνω του τον βλέπουμε να σέρνεται στην άσφαλτο, ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα και δίχως να κινδυνέψει από τα άλλα αυτοκίνητα που κινούνταν μαζί του στον δρόμο.

Όπως μαθαίνουμε ο μοτοσικλετιστής την γλίτωσε με σχετικά ελαφρά τραύματα, αν και η μηχανή του έπαθε μεγάλη ζημιά. Οι ληστές εξαφανίσθηκαν χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο και αναζητούνται από την αστυνομία με βάση το βίντεο που έχει καταγράψει ο άτυχος μοτοσικλετιστής.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook