Απατημένη σύζυγος «ξεμαλλιάζει» την ερωμένη στη μέση του δρόμου

απατημένη-σύζυγος-ξεμαλλιάζει-την-169624

Σε εμπορικό δρόμο της πόλης Jinan, στην ανατολική Κίνα, τρεις γυναίκες επιτίθενται σε μια τέταρτη, την γρονθοκοπούν, την αφήνουν μισόγυμνη και τελικά την ποδοπατούν με τις γόβες – στιλέτο που φορούν!

Οι περαστικοί μένουν αδιάφοροι και προσπερνούν το σημείο χωρίς να κάνουν κάτι, αφού εκτιμούν ότι πρόκειται για «προσωπική υπόθεση»…

Στην συντηρητική Κίνα πληθαίνουν οι δημόσιες εικόνες παρόμοιων περιστατικών, όπου μια απατημένη σύζυγος επιτίθεται με την συνδρομή και άλλων γυναικών, στο τρίτο πρόσωπο που απειλεί το γάμο της, στην ερωμένη. Η δημόσια ταπείνωση έχει γίνει συχνό φαινόμενο στη χώρα το τελευταίο διάστημα, από συζύγους που ξεμαλλιάζουν τις ερωμένες, σε πολυσύχναστους χώρους.

kavgasΟι «γυναίκες- τιμωροί» συχνά ανεβάζουν στο κινεζικό δίκτυο Weibo, (το αντίστοιχο του twitter), τις σκηνές από την επίθεση, που τις καταγράφουν με το κινητό τους, για να γελάσουν με το θύμα και να μοιραστούν με τους υπόλοιπους χρήστες το κατόρθωμά τους, ότι δηλαδή τιμώρησαν και ντρόπιασαν την ερωμένη του άπιστου συζύγου.

Πάντως, οι Κινέζοι χρήστες του Weibo δείχνουν να μη διασκεδάζουν με «τα βίντεο του ξεμαλλιάσματος» και καταδικάζουν με τα σχόλιά τους τις αποτρόπαιες σκηνές.

protothema.gr

One thought on “Απατημένη σύζυγος «ξεμαλλιάζει» την ερωμένη στη μέση του δρόμου

  1. σα δεν ντρεπομαστε λεω εγω…τι πρωτογονισμος ειναι αυτος? το »κερατο» ,που λετε εσεις οι βαρβαροι δεν ειναι τιποτε αλλο απο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του αντρα η’ της γυναικας να παει με οποιον θελει…

    α, να χαθειτε,βαρβαρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook