Απίστευτο βίντεο: Άγρια επίθεση με μπουνιές στον Jay Z από την αδερφή της Beyonce!

απίστευτο-βίντεο-άγρια-επίθεση-με-μπο-144962

Ένα απίστευτο σκηνικό με έναν καβγά που βλέπει το φως της δημοσιότητας… Πρωταγωνιστές η Beyonce, η αδερφή της Solange και ο σύζυγος της ποπ σταρ Jay Z.

jay4Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα ασανσέρ όταν οι τρεις έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη.

Έξαλλη και σε κατάσταση αμόκ η αδερφή της Beyonce άρχισε να κλωτσά, να χτυπά και να… φτύνει τον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ.

jay2Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεo το οποίο και προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, και δημοσιοποιήθηκε από το TMZ, η 27χρονη Solange επιτέθηκε με μανία στον Jay Z με τον σωματοφύλακά τους να προσπαθεί να την κρατήσει και την Beyonce να μένει αμέτοχη σε ό,τι διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της.

jay3Παραμένει άγνωστο το τι προκάλεσε το ξέσπασμα της Solange, στο οποίο ο Jay Z προσπάθησε να αντιδράσει, πιάνοντας το πόδι της, αλλά δε φαίνεται να της ανταποδίδει τα χτυπήματα.

jay1Όταν άνοιξε ξανά η πόρτα του ασανσέρ και οι τρεις τους βγήκαν η Solange φαίνεται εμφανώς εκνευρισμένη, ο Jay Z σοκαρισμένος από την επίθεση που είχε προ ολίγου δεχθεί και η Beyonce ψύχραιμη. Η τελευταία μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με την αδερφή της, ενώ ο Jay Z επιβιβάστηκε σε διαφορετικό όχημα φεύγοντας.

jay5Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook