Απίστευτο! Αυτή η εφαρμογή υπολογίζει τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους έχεις κάνει σεξ

απίστευτο-αυτή-η-εφαρμογή-υπολογίζει-0
Και ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ότι πίστευες
Ήταν -νομίζω- πριν από περίπου δέκα χρόνια, αλλά θυμάμαι ακόμα εκείνη τη διαφήμιση. Ο φακός έδειχνε ένα ζευγάρι να κάθεται αγκαλιά και να ρεμβάζει ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα. Στο επόμενο καρέ φαινόταν το ίδιο ζευγάρι, το ίδιο ηλιοβασίλεμα, μόνο που δίπλα στον άνδρα και στην γυναίκα καθόντουσαν αντιστοίχως καμιά πενηνταριά ακόμα άνθρωποι.Η εταιρεία προφυλακτικών για λογαριασμό της οποίας είχε γίνει το σποτ, είχε διαλέξει τον πιο εύστοχο τρόπο να σου δείξει ότι κάθε φορά που κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο, στην πραγματικότητα έρχεσαι σε επαφή με όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους εκείνος κάνει σεξ στη ζωή του και, φυσικά, να σε πείσει να φοράς προφυλακτικό κάθε φορά που κάνεις σεξ. Και η εικόνα που χρησιμοποίησε για να το κάνει εντυπώθηκε τόσο δυνατά στο μυαλό μου ώστε να μπορώ να την ανασύρω με μεγάλη ευκολία ακόμα και σήμερα.Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το Sex Degrees of Separation, μία ιντερνετική εφαρμογή, η οποία έχει δημιουργηθεί από μία αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία και υπολογίζει τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων με πόσους ανθρώπους έχεις κάνει σεξ.Είναι βασισμένο στην κοινωνιολογική θεωρία των έξι βαθμών διαχωρισμού (Six Degrees of Separation) -μία θεωρία, η οποία διατυπώθηκε για πρώτη φορά το 1929 (αλλά έγινε γνωστή τη δεκαετία του 90′) και υποστηρίζει ότι από κάθε άνθρωπο μας χωρίζουν έξι άνθρωποι.

Τα υπόλοιπα είναι απλά μαθηματικά: εσύ βάζεις τον αριθμό των συντρόφων σου και η μηχανή τον πολλαπλάσιάζει με τον αριθμό των ανθρώπων που εκείνοι -πιθανότατα- έχουν κάνει σεξ , επί τον αριθμό των ανθρώπων που καθένας από αυτούς έχει κάνει σεξ και πάει λέγοντας.

Για παράδειγμα, αν έχεις κάνει σεξ με -ας πούμε- 4 ανθρώπους μέχρι σήμερα, έχεις εκτεθεί σε περίπου 2.000.000 ανθρώπους. 

Για να κάνεις το τεστ, κάνε κλικ εδώ

Ναι, έιναι κάπως-εχρμ βασικά αρκετά- τρομακτικό, αλλά και δυνατό για να σε πείσει ναφοράς προφυλακτικό ΚΑΘΕ φορά που κάνεις σεξ και να εξετάζεσαι όσο πιο συχνά μπορείς.

cosmopolitan.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook