Απίστευτο: Έσωσε τα παιδιά της και τον εαυτό της από ομηρία μέσω παραγγελίας σε πιτσαρία! | Photos

απίστευτο-έσωσε-τα-παιδιά-της-και-τον-ε-245723

apodixi-sosΑπίστευτο και όμως αληθινό! Μία γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατάφερε να βάλει τέλος την Τρίτη στην ομηρία της ίδιας και των τριών παιδιών από τον σύντροφό της, στέλνοντας μήνυμα βοήθειας, μέσω παραγγελίας της στο κατάστημα της Pizza Hut που είναι στην Avon Park.

thumaΤσέριλ Τρέντογουεϊ

Βλέπετε κατάφερε να πείσει το σύντροφό της να της δώσει το κινητό της για λίγο για να παραγγείλει φαγητό.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το απόγευμα, το υποκατάστημα της Pizza Hut έλαβε ηλεκτρονική παραγγελία από τακτική του πελάτισσα Τσέριλ Τρέντογουεϊ , για μια μεγάλη πίτσα πεπερόνι. Όμως στην παραγγελία αυτή αναφερόταν επίσης και η έκκληση της για βοήθεια ,καθώς κρατείτο όμηρη από τον φίλο της υπό την απειλή μαχαιριού. Το μήνυμα της κάτω από την παραγγελία ανέφερε «911hostage help!» (Το 100 – όμηρος βοήθεια).

Μόλις η εργαζόμενη της πιτσαρίας Αλόνια Χόουκ, παρατήρησε το μήνυμα της πελάτισσας ανησύχησε. «Φοβήθηκα πολύ και κάλεσα την αστυνομία» ανέφερε η ίδια.

aloniaΑλόνια Χόουκ

Στο σπίτι της Τσέριλ Τρέντογουεϊ, έφτασε πρώτα ένας διαπραγματευτής της αστυνομίας, ο υπολοχαγός Κόρτις Λούντεν.

cortisΚόρτις Λούντεν

Η Τσέριλ έτρεξε έξω με ένα από τα παιδιά της ενώ τα άλλα δύο έμειναν με τον πατέρα τους Ίθαν Νίκερσον, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και δεν απαντούσε όταν οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα. Μάλιστα ο δράστης, όπως διαπιστώθηκε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

ethanΊθαν Νίκερσον

Τελικά, μετά από 20 λεπτά διαπραγματεύσεων με τους αστυνομικούς και ενώ κρατούσε ακόμη δύο από τα παιδιά, ο δράστης αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook