Απίστευτο! Άσκησε ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν ήθελε το συσσίτιο κοντά στο σπίτι του

απίστευτο-άσκησε-ασφαλιστικά-μέτρα-γ-82100

susitio-570Όταν χιλιάδες Έλληνες δίνουν καθημερινά μάχη για να βρουν ένα πιάτο φαγητό και οι πολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο πλέον, ένας Πατρινός αποφάσισε να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στο συσσίτιο που μοιράζει ο δήμος γιατί μάζευε πολλούς απόρους έξω από το σπίτι του και «του μύριζε»!

Χωρίς ίχνος ντροπής ο δημότης δήλωσε στην καταγγελία του ενοχλημένος από τις μυρωδιές των φαγητών αλλά και τον θόρυβο από τα σκεύη μαγειρικής κατά την διάρκεια του πλυσίματος!

Ο δήμος Πατρέων ενοικίασε πριν από λίγο καιρό ένα ισόγειο ενός διώροφου κτίσματος, προκειμένου να παρασκευάζονται και να διανέμονται φαγητά, σε περίπου 120 άπορους της πόλης.

Οι υπεύθυνοι της κοινωνικής δομής ζητούσαν από τα άτομα που την στελεχώνουν, να πλένουν τα σκεύη την επομένη το πρωί. Πάντως σύμφωνα με στελέχη τη δημοτικής αρχής ο καθαρισμός των σκευών ολοκληρωνόταν πάντα πριν από τις 2.00 το μεσημέρι. Σχετικά με τις οσμές, τα ίδια στελέχη της δημοτικής αρχής υποστηρίζουν, πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε όλα τα σπίτια. Η απίστευτη αυτή υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα, Παρασκευή.

Πηγή: koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook