Απίστευτη υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου: Νοσηλεύτρια ταξίδεψε σε ακριτικό νησί για να κάνει σεξ με 14χρονο

απίστευτη-υπόθεση-αποπλάνησης-ανηλί-311475

Mια απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου από μια νοσηλεύτρια, κάτοικο Αθηνών, θα απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει και ήλθε σε συνουσία μαζί του, όπως γράφει η Δημοκρατική.

Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους.

Ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο.

Η μητέρα απεκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook