Απίστευτη η νέα τάση στην Αργεντινή: Πληρώνουν αδρά για… ψεύτικους γάμους γιατί κανείς δεν παντρεύεται | Photos

απίστευτη-η-νέα-τάση-στην-αργεντινή-πλ-294221

Καθώς ολοένα και λιγότεροι Αργεντινοί αποφασίζουν να παντρευτούν στην πραγματικότητα, πολλές παρέες 20άρηδων και 30άρηδων πληρώνουν περίπου 50 δολάρια το άτομο για να λάβουν μέρος σε… ψεύτικους γάμους και στα πάρτι που ακολουθούν!

Στους γάμους ξεφαντώνουν. Γιατί λοιπόν θα πρέπει κάποιος να περιμένει πότε θα γίνει ένας; Αυτή ακριβώς είναι η λογική πίσω από μια νέα τάση στην Αργεντινή, όπου διοργανώνονται ψεύτικοι γάμοι με τα όλα τους – φαγητό, ποτό και μουσική – αλλά χωρίς κανείς να παντρεύεται νόμιμα και αποτελεί πλέον μια κερδοφόρα επιχείρηση.

fake-wedding-company-falsa-boda-rV3

«Όλα άρχισαν πριν από δύο χρόνια από την παρέα μας. Συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε πολύ καιρό να πάμε σε γάμο επειδή κανείς δεν παντρεύεται πια», λέει ο 26χρονος Martín Acerbi. Με άλλους τέσσερις φίλους του από την πόλη La Plata, νότια του Μπουένος Άιρες, αποφάσισαν λοιπόν να οργανώσουν εκείνοι έναν ψεύτικο γάμο.

FAKE-WEDDING-en-Mardel-600x290

Προς έκπληξή τους, το event είχε μεγάλη επιτυχία και τελικά έκαναν την ιδέα τους επιχείρηση: ίδρυσαν την εταιρεία Falsa Boda τον Νοέμβριο του 2013 και έκτοτε δεν έχουν μείνει ποτέ χωρίς δουλειά.

Η εταιρεία νοικιάζει χώρους που προορίζονται για κανονικούς γάμους, κανονίζει για κέιτερινγκ και για DJ για το πάρτι. «Αυτοί οι επαγγελματίες του γάμου έχουν γίνει στρατηγικοί εταίροι μας, οργανώνουμε τα πάντα σαν να πρόκειται για αληθινό γάμο», λέει ο Acerbi στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Ηθοποιοί προσλαμβάνονται για να υποδυθούν τον γαμπρό και τη νύφη και υπάρχει κι ένα τρίτο πρόσωπο- έκπληξη: ένας σύντροφος που απορρίφθηκε ή ένας μυστικός εραστής που εμφανίζεται «ξαφνικά» και με δραματικά αποτελέσματα.

«Οι καλεσμένοι μας έχουν όλη τη διασκέδαση ενός κανονικού γαμήλιου πάρτι, απλώς χωρίς τη δέσμευση ή το πρόβλημα του να βρουν κάποιον που όντως παντρεύεται», εξηγεί ο Acerbi.

Σε έναν συνηθισμένο ψεύτικο γάμο υπάρχουν περίπου 600 με 700 καλεσμένοι (που πληρώνουν), σενάριο που θυμίζει σαπουνόπερα και πάρτι που κρατά τουλάχιστον έως τις 6 το επόμενο πρωί- κάτι που όντως συμβαίνει και στους κανονικούς γάμους στη χώρα.

argentina5-672x372

Οι ηθοποιοί υποδύονται κάθε φορά διαφορετικούς ρόλους αλλά συνήθως το event κορυφώνεται με τη νύφη να πετά την ανθοδέσμη της.

Πηγή: Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook