Απίστευτη ατάκα από τον Κώστα Μπακογιάννη: Θα ψήφιζα τη μάνα μου για να έχουμε να φάμε! | Video

απίστευτη-ατάκα-από-τον-κώστα-μπακογι-296097

Μία… πρωτότυπη απάντηση έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο ερώτημα αν θα ψήφιζε την μητέρα του, Ντόρα, για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. «Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;» είπε αρχικά αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη!

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή. Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε… απεγνωσμένα να εκμαιεύσει μια απάντηση από τον Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με το ποιον στηρίζει από τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μάταια!

Ο περιφερειάρχης αρνούνταν πεισματικά να πάει θέση για τους τέσσερις μονομάχους, ωστόσο όταν η ερώτηση αφορούσε στην μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, η απάντηση φάνηκε να είναι εξαιρετικά απλή.

«Αν έβαζε η Ντόρα θα την ψηφίζατε;» ρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης και απάντησε: «Τη μάνα μου; Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;», με τη συνέχεια να είναι απολαυστική!

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι. Πρέπει κάτι να φάμε. Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook