Απίστευτα σκηνικά στα Χανιά: Τους «γράφουν» ενώ τα παρκόμετρα δεν λειτουργούν | Photos

απίστευτα-σκηνικά-στα-χανιά-τους-γρά-646306

Έξαλλοι είναι οδηγοί στα Χανιά με τα «μπιλιέτα» που εμφανίζονται στα παμπρίζ των αυτοκινήτων, σε περιοχές ωστόσο που τα εκδοτήρια εισιτηρίων ελεγχόμενης στάθμευσης δεν λειτουργούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση ενός Χανιώτη, ο οποίος όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr πάρκαρε έξω από τον Κήπο στην οδό Τζανακάκη, όπου η στάθμευση είναι ελεγχόμενη και ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να εκδόσει εισιτήριο ανάλογα με τη διάρκεια της στάθμευσης.

Ωστόσο το μηχάνημα την ώρα που πήγε, δεν λειτουργούσε -κάτι που γίνεται αρκετά συχνά στο σημείο- με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδοθεί εισιτήριο και ο οδηγός αποχώρησε για να κάνει τη δουλειά του.

Όταν επέστρεψε στο όχημά του βέβαια, το… δωράκι κρεμόταν στον υαλοκαθαριστήρα. Τα «τζιμάνια» της υπηρεσίας πέρασαν από το σημείο, έγραψαν τους ανυποψίαστους -και εν αγνοία τους-παραβάτες, χωρίς ωστόσο να ελέγξουν αν το μηχάνημα εκδίδει τις κάρτες στάθμευσης.

Στην προσπάθειά του να βρει το δίκιο του, ο οδηγός πήγε στον Δήμο να κάνει ένσταση με την υπεύθυνη να του λέει με περίσσιο θράσος ότι για να μην τον γράψουν, έπρεπε να αναζητήσει το έτερο μηχάνημα εν λειτουργία, το οποίο βρισκόταν στην άλλη άκρη προς το τέλος της Τζανακάκη!

Το απίστευτο σκηνικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Χανιώτη να καταγγέλλει ότι δεν είναι θέμα μόνο τα 20 ευρώ της κλήσης, αλλά η κακή διαχείριση που γίνεται από πλευράς Δήμου, κάτι που σίγουρα θα σχολιαστεί αρνητικά και από τους επισκέπτες της καλοκαιρινής περιόδου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στην πόλη των Χανίων, κάτι που πρέπει μάλλον να προβληματίσει τους υπεύθυνους και τους αρμόδιους, γιατί η κατάσταση δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί…

zarpanews.gr

5 thoughts on “Απίστευτα σκηνικά στα Χανιά: Τους «γράφουν» ενώ τα παρκόμετρα δεν λειτουργούν | Photos

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙΥΣ ()ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΙΜΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΙ ; ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΙΣΗ ΜΕ ΜΙΑΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΙΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ;;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑ Σ ΛΕΕΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ «»ΤΟΥΡ»» ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ;;;

  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η΄ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ , ΑΝ , ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ; Ε- ΣΥΓΝΩΜΗ – , «ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ » . Ε; ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ; ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ; Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ : «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ,( ΠΟΥ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ; ) Η΄ ( ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ; ). ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;; Ε!!! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΚΑΣΙ ΤΟΥ «ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ » ΠΟΥ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΩΝ «ΚΥΡΙΩΝ-ΚΥΡΙΩΝ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ , «»ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ¨¨ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Αντί να μας ταλαιπωρούν με το να ψάχνουμε ποίο μηχάνημα λειτουργεί και ποιο οχι,και που βρίσκεται αυτό (?)ας στραφούν στης νέες τεχνολογίες που στην εποχή μας υπάρχουν για τα πάντα,και κάνουν την ζωή μας ποιο εύκολη.Και ναι υπάρχει τρόπος,πού ιδη εφαρμόζεται σε μεγάλο δήμο της χώρας μας, όπου πέραν από το που μπορείς να δείς της ελεύθερες θέσεις που υπάρχουν, αγοράζεις μέσο app όσο πραγματικά χρόνο χρειάζεσαι και άλλα.

  4. Η εν λόγω κυρία μου έκανε την παρακάτω ερώτηση «γιατί δεν σταματήσατε νωρίτερα να βγάλετε χαρτάκι αφού γνωρίζατε ότι θα κατεβείτε κέντρο;» Λίγο δύσκολο της απάντησα μιας κ έχω 4μηνών μωρό άρα η πολυτέλεια χρόνου δεν υφίσταται στην περίπτωσή μου!
    Ο κύριος που κόβει τις κλήσεις είναι ευγενέστατος! Μου πρόσεξε το μωρό για να διασχίσω τον δρόμο κ να πληρώσω για την στάθμευση. Πόσο δύσκολο θα ήταν να κατάφερνα με ένα καρότσι να διασχίσω την Ελευθερίου Βενιζέλου όπου δεν υπάρχουν ούτε ράμπες ούτε διαβάσεις!

  5. Η εν λόγω κυρία ειναι αγενέστατη. Σου μιλάει με ύφος επειδή φυσικά βρίσκεται βολεμένη σε μια θεσούλα και δεν μπορεί κανεις να την κουνήσει απο εκεί. Απορώ γιατί μας βάζουν στην διαδικασία να κανουμε ενστάσεις. Για να μας προσβάλουν οτι τζιγκουνευόμαστε τα 10€ της κλήσης; Όσο για τις τακτικές του Δήμου.. Ας αφήσουν οι υπεύθυνοι τις χαιρετούρες και τις δημόσιες εμφανίσεις και ας ασχοληθούν με τα προβλήματα του Δήμου..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook