Απίθανες φωτογραφίες μαμάς που γέννησε πεντάδυμα! | Photos

απίθανες-φωτογραφίες-μαμάς-που-γέννη-367773

Απίθανες φωτογραφίες των πεντάδυμων μωρών τους ανάρτησαν στα Social Media οι πανευτυχείς γονείς από το Περθ της Αυστραλίας Κιμ και Βαν Τούτσι.
pentΤα μωράκια – τέσσερις κόρες κι ένας γιος – γεννήθηκαν τον Ιανουάριο και έχουν ξετρελάνει τους γονείς που όπως είναι φυσικό αγωνίζονται ν΄ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Όπως ήταν φυσικό η μαμά και τα μωράκια έχουν γίνει πρωτοσέλιδο!
pentadimaΗ νεαρή 26χρονη μαμά των πέντε έχει μάλιστα ακόμη 3 παιδιά, ένα αγοράκι 9 ετών από προηγούμενο γάμο της και άλλες δύο κόρες με τον νυν συζυγό της οπότε η καθημερινότητα με οκτώ παιδιά είναι γολγοθάς!

Η πιο γλυκιά φωτογραφία που έχουμε δεί! Το μοναδικό αγοράκι ο Κέιθ φωτογραφίζεται με τις τέσσερις αδελφούλες του Άλι, Πενέλοπε, Τίφανη και Μπέατριξ.

pentadimaaaΤώρα οι γονείς – που έχουν κάνει έκκληση χρηματοδότησης για να καταφέρουν ν΄ανταπεξέλθουν οικονομικά – δημοσιεύουν τις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίες των μικρών τους. Μέσω του Go Fund Me προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για εννιαθέσιο βανάκι ώστε η οικογένεια να μπορεί να ταξιδεύει σύσσωμη.

pnnn

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είχε ιδιαίτερη σημασία για τη νεαρή μαμά.

Βέβαια – όπως είναι φυσικό – δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα πολλά μωράκια. Όπως κατά καιρούς έχει εξομολογηθεί η νεαρή μητέρα δεν είναι λίγες οι φορές που απογοητεύεται ενώ συχνά κλείνεται μέσα στο μπάνιο και κλαίει από απελπισία για το πώς θα τα καταφέρει.

Όλα τους είναι σκέτη γλύκα!

Κι αν κανείς σκεφτεί πως κάθε εβδομάδα τα μικρά χρειάζονται 350 αλλαγές πάνας, μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο.

Η ιστορία της νεαρής μαμάς έγινε γνωστή από το προσωπικό της blog «surprised by five» ενώ την επαγγελματική φωτογράφιση ανέλαβε η φωτογράφος νεογνών Έριν Ελίζαμπεθ.

«Πρέπει να τα καταφέρεις. Δεν έχεις επιλογή» λέει η 26χρονη που έχει ζητήσει τη βοήθεια φίλων και συγγενών για να τα καταφέρει. Έχει μάλιστα φτιάξει και βάρδιες για άλλαγμα, τάισμα, μπάνιο, κοίμισμα κτλ…

Πηγή: womenonly.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook