Χωρίς καθηγήτρια οι Βρεφονηπιοκόμοι του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων

χωρίς-καθηγήτρια-οι-βρεφονηπιοκόμοι-130785

THRANIAΧωρίς καθηγητή, αλλά και με ορατό τον κίνδυνο να χάσουν τρία χρόνια στο εσπερινό λύκειο και τελικά να μην πάρουν πτυχίο στην ειδικότητα τους βρίσκονται οι μαθητές της Β΄τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων.

Όπως είπαν μαθητές του Λυκείου στο zarpa.gr, μόλις πριν από λίγες ημέρες με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας η καθηγήτρια που έκανε μαθήματα υγείας στην τάξη των Βρεφονηπιοκόμων του Β΄ τμήματος υγείας απολύθηκε, με αποτέλεσμα οι 20 μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος να μένουν εντελώς ξεκρέμαστοι.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως αν και είχαν δοθεί υποσχέσεις πως τα συγκεκριμένα τμήματα, με τις ειδικότητες που κατήργησε το υπουργείο θα ολοκλήρωναν τον κύκλο σπουδών τους τον οποίο είχαν ξεκινήσει από πέρυσι, εντούτοις η πράξη άλλα έδειξε.

Η εκπαιδευτικός που είχε 20 διδακτικές ώρες σε κάθε τμήμα βρεφονηπιοκόμων απολύθηκε με αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων οι μαθητές να μην μπορούν να πάρουν πτυχίο σε μια ειδικότητα την οποία είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Όπως είπαν μαθητές του ΕΠΑΛ, αυτό που βλέπουν είναι τα χρόνια των σπουδών τους να πηγαίνουν χαμένα, κάτι που όμως δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι, καθώς σκέπτονται να κινηθούν ακόμα και νομικά εναντίον του υπουργείου, ενώ προγραμματίζουν να στείλουν και σχετική επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook