Απάνθρωπο: Οι τζιχαντιστές υποβάλλουν τα κορίτσια-σκλάβες του σεξ σε παρθενοραφές!

απάνθρωπο-οι-τζιχαντιστές-υποβάλλου-247659

gunaikes-bourgaΑνατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με τις οποίες οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όχι απλά αγοράζουν μικρά κορίτσια ως σκλάβες του σεξ, αλλά τα υποβάλλουν σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για να επαναφέρουν την παρθενία τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό μιας 21χρονης, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια υποβλήθηκε 20 φορές σε «ραφή», αποκατάσταση δηλαδή της ακεραιότητας του παρθενικού της υμένα, ισάριθμες με αυτές που πουλήθηκε ως σκλάβα του σεξ.

«Γυναίκες και κορίτσια αντιμετωπίζουν κίνδυνο και απειλούνται κάθε στιγμή της ζωής τους», τόνισε σε ομιλία της η ειδική εκπρόσωπος του ΟΗΕ, Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε τη Συρία και το Ιράκ.

«Γδύνουν κυριολεκτικά τα κορίτσια και τα εξετάζουν σε σκλαβοπάζαρα. Τα κατηγοριοποιούν και τα στέλνουν γυμνά στη Μοσούλη ή τη Ντοχούκ ή άλλες περιοχές που θεωρούνται προπύργια των τζιχαντιστών», πρόσθεσε.

«Το Ισλαμικό Κράτος έχει θεσμοθετήσει τη σεξουαλική βία και την αγριότητα κατά των γυναικών σαν κεντρικό σημείο της ιδεολογίας τους και των επιχειρήσεών τους, χρησιμοποιώντας τες ως τακτική τρομοκρατίας για να συνεχίσουν στους βασικούς στρατηγικούς στόχους τους», επεσήμανε.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook