Αξέχαστοι καβγάδες διασήμων on camera | Photos

αξέχαστοι-καβγάδες-διασήμων-on-camera-photos-342749

Φυσικά δεν πρόκειται απλά για τους διάσημους καβγάδες αλλά για εκείνους που έτυχε να υπάρχουν και on camera! Παρακάτω θα μάθεις εκείνους που μας «έμειναν».

Κανείς δεν περίμενε η Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles) να πλακώσει στο ξύλο τον γαμπρό της, Τζέι Ζι (Jay Z) μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχείου και η αδελφή της, Μπιγιονσέ (Beyonce) να παρακολουθεί τελείως ατάραχη αλλά να που έγινε και αυτό!

Η κουνιάδα του διάσημου ράπερ φαίνεται πως του ζήτησε τα ρέστα -εκ μέρους της αδελφής της (!;)- για μερικά τσιλιμπουρδίσματα της βραδιάς. Τα είχα «πάρει», λέει και επειδή δεν την είχε στηρίξει επαγγελματικά όσο είχε υποσχεθεί.

newego_LARGE_t_1401_106851308_type13085

O Ορλάντο Μπλουμ έχει τσακωθεί με τον Τζάστιν Μπίμπερ και μάλιστα ο Ορλάντο βρισκόταν σε εστιατόριο στην Ίμπιζα με την παρέα του, αλλά έτυχε να είναι εκεί κι ο Μπίμπερ, όπως κι η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) κι η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αν κι οι δυο τελευταίες δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό.

Ως προς το τι συνέβη, υπάρχει μια σύγχυση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ορλάντο έριξε μία μπουνιά στον Τζάστιν, ο οποίος έξαλλος φώναξε “What’s up, bitch?”.

Τώρα το ένα σενάριο θέλει τον Τζάστιν να περνάει από το τραπέζι του Ορλάντο και να θέλει να του κάνει χειραψία, αλλά ο Ορλάντο μάλλον δεν είχε καμία όρεξη για χαιρετούρες. Τότε ο τραγουδιστής φέρεται να του ψιθύρισε «ήταν καλή» αναφερόμενος στη Μιράντα Κερ με την οποία ακούγεται χρόνια ότι είχε βγει ραντεβού το 2012 όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον ηθοποιό. Η φράση του Μπίμπερ ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του Μπλουμ και του έριξε την μπουνιά. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η παρέα τους τους έβγαλε έξω.

Το δεύτερο και μάλλον επικρατέστερο σενάριο θέλει τους δυο άντρες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο εκτός του εστιατορίου κι εκεί να γίνεται το «κακό». Λέγεται δε ότι μετά την μπουνιά, οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τον Ορλάντο για την κίνησή του.

newego_LARGE_t_1401_106851042_type13085

Οι δύο ντίβες Μαράια Κάρεϊ και Νίκι Μινάζ δεν μπορούν όντως να ανεχτούν η μία την παρουσία της άλλης ούτε στιγμή.

Μάλιστα σε κάποια γυρίσματα του American Idol άναψαν επικίνδυνα όταν οι δύο γυναίκες άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους.

Και μπορεί οι υπόλοιποι κριτές Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όταν άρχισαν τα «γαλλικά» από τις κυρίες, αλλά εκείνες είχαν τον… «ασυμάζευτο».

Παρά το ότι τα λόγια δεν ακούγονται ξεκάθαρα στο σχετικό βίντεο η Μινάζ έγινε τόσο έξαλλη όταν η Κάρεϊ την αποκάλεσε «σκύλα» που άνοιξε το στόμα της και ξέχασε να το κλείσει.

newego_LARGE_t_1401_106851047_type13085

Ο Άλεκ Μπόλντουιν ξέρουμε όλοι πως έχει ένα θέμα με τα … νεύρα του. Ο ηθοποιός είχε επιτεθεί και στον φωτογράφο Paul Adao, όταν αυτός επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία τη σύζυγό του Hilaria, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους.
newego_LARGE_t_821_106270459_type13085

Kαι ο Κάνιε Γουέστε δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και μάλιστα υπάρχουν on camera αποδείξεις από όταν έδειρε έναν παπαράτσι και του είπε να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες.

newego_LARGE_t_821_106510581_type13085

Πηγή: womenonly.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook