Αντώνης Παπαδεράκης : «Ο Σκουλάκης πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους Χανιώτες»

αντώνης-παπαδεράκης-ο-σκουλάκης-πρέ-126314

papaderakis antonis1Το παραμύθι με τις γνωριμίες και τις κουμπαριές στις εκλογές πρέπει επιτέλους να τελειώσει είπε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σαρρή κ. Αντώνης Παπαδεράκης.

Ο κ. Παπαδεράκης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός με τον νυν δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη σημειώνοντας πως «πριν ζητήσει την ψήφο των πολιτών θα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, πολιτικά, για αυτήν την συνηγορία του, την συνενοχή του σε αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας. Τουλάχιστον για λόγους πολιτικής ευθυξίας. Νομίζω ότι ο κ. Σκουλάκης πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει και ζωή  έξω από τις δημόσιες θέσεις και καλό θα είναι να τη ζήσει. Ο κ. Σκουλάκης έχει προσφέρει ότι έχει προσφέρει. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν και καλό θα είναι να δει τη ζωή έξω από θέσεις και  αξιώματα.»

Ο κ. Παπαδεράκης αναφερόμενος στα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος είπε πως «οι Χανιώτες μας ξέρουν είμαστε άνθρωποι χωρίς πολιτικές δουλείες και εξαρτήσεις από την πολιτική που σήμερα εφαρμόζεται στη χώρα και την αυτοδιοικηση. Το κύριο που μας ξεχωρίζει εμάς είναι ότι σε όλες τις διαδικασίες μας και σε όλη την πορεία μας είμαστε με τον κόσμο και παίρνουμε υπόψη μας αυτά που λέει ο κόσμος και τα ΜΜΕ για να γινόμαστε καλύτεροι.»

Κάλεσε μάλιστα τους Χανιώτες να σκεφτούν το εξής : «ότι η άνοιξη στην αυτοδιοίκηση στα Χανιά ήρθε σε εποχές που στη δημοτική αρχή ήταν δημοτικοί παράγοντες που ήταν απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.»

Ο κ. Παπαδεράκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι Χανιώτες θα πρέπει να σκεφτούν μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των «κολλητών» και των φίλων και να κάνουν το πρώτο βήμα για μια νέα αρχη στην πόλη μας αλλά συγχρόνως και γενικότερα στην αυτοδιοίκηση και στην περιφέρεια και συνολικότερα στην πόλη μας. Γιατί δυστυχώς εάν δεν γίνουν τέτοια βήματα ούτε ο δήμος Χανίων μπορεί να κάνει τίποτα.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook