Αντιδράσεις για τη φωτογραφία έφηβης που ποζάρει με νεκρό καρχαρία | Photos

αντιδράσεις-για-τη-φωτογραφία-έφηβης-136506

koritsi karxariasΟι ειδικοί επιστήμονες για την Άγρια Ζωή στην Αυστραλία προειδοποίησαν τους λουόμενους να μη πλησιάζουν τους νεκρούς καρχαρίες που το κύμα έχει ξεβράσει στην ακτή. Αιτία γι’ αυτό ήταν η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και απεικονίζει μια έφηβη που φωτογραφίζεται πάνω σε νεκρό καρχαρία, στην παραλία Marcoola, κοντά στην πολιτεία του Μπρισμπέιν.

Η νεαρή κοπέλα, της οποίας τα στοιχεία είναι άγνωστα προς το παρόν, ήταν ανάμεσα στους πολλούς λουόμενους που θέλησαν να δουν από κοντά τον νεκρό καρχαρία που ξεβράστηκε την Τετάρτη το πρωί στη συγκεκριμένη παραλία.

koritsi karxarias 1Το κορίτσι φωτογραφήθηκε με τον τεράστιο νεκρό καρχαρία και η φωτογραφία κυκλοφόρησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στην εφημερίδα Sunshine Coast Daily, προκαλώντας αντιδράσεις για το μακάβριο θέαμα αλλά και τις προειδοποιήσεις των ειδικών, ότι ένας φαινομενικά νεκρός καρχαρίας, ίσως τελικά να μην είναι νεκρός…

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες που ασχολούνται με θέματα Άγριας Ζωής, αυτή την εποχή οι καρχαρίες μεταναστεύουν από τη Νέα Νότια Ουαλία στις παραλίες του Μπρισμπέιν και μπορεί η παλίρροια να ξεβράσει κάποιους στην ακτή.

Η ειδική επιστήμονας για την Υποβρύχια Άγρια Ζωή, Kate Wilson, τόνισε, ότι αν το ζώο μόλις ξεβράστηκε στην ακτή θα μπορούσε να δείχνει νεκρό, προφανώς από την ταλαιπωρία την οποία έχει υποστεί, ενώ στην πραγματικότητα, δεν είναι!

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook